Ni succesfulde iværksættere udpeget

Ni iværksættere er nu nomineret til Iværksætterprisen 2015 i Business Region Aarhus. De unge firmaer spænder vidt – fra tang og børnebøger over paraplyer og matematik til jordvarme, apps og parasolfødder

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Snart kan tre østjyske iværksættere smykke sig med 'Iværksætterprisen 2015' og booke tid i kalenderen til et mentorforløb med en af Danmarks dygtigste erhvervsledere. For femte år i træk hylder Business Region Aarhus nemlig de mest lovende iværksættere i Østjylland, og ni iværksættere er nu nomineret til prisen.
De ni nominerede virksomheder er:
I kategorien 'Bedste fysiske produkt':
Nordisk Tang, Sunwell og Plinthit.
I kategorien 'Bedste immaterielle produkt':
Appz Studio, ReMoni, og Qampo
I kategorien 'Den kreative pris':
Min Bedste Bog, Abrella og Rum for Undren.
 
Læs mere om de nominerede her 
De ni nominerede får lov til at pitche deres forretningsidé foran dom-merpanelet, som består af seks af landets dygtigste erhvervsledere. Derefter bliver vinderne kåret på Iværk&Vækst Messen, som finder sted i Fængslet i Horsens den 16. april.

Udover et mentorforløb får de tre vindere en pengepræmie på 15.000 kroner sponseret af Nordea.
I år består dommerpanelet af Michael Mortensen fra CASA A/S i Horsens, Lars Schacksen fra Nü by Staff i Randers, Brian Sørensen fra Cult A/S i Lystrup, Moonis Kamil fra iPosen.dk i Aarhus, Mette Rønn Bendix fra Kvadrat i Ebeltoft og Trine Wiese fra Winther & Wiese i Randers.
 
 

Publiceret 10 March 2015 11:45