@Voxpop Navn:Mai Helene Lykke
@Voxpop bynavn:Aarhus
@Voxpop brod:
Streetcoffee er efter min mening byens bedste kaffebar. Ingen andre steder får du den hyggelige og afslappede stemning, som findes på de tre lokationer i henholdsvis Brannersgade, Vestergade og Jægergårdsgade. Det er helt nede på jorden og afslappet - samtidig med, at der serveres en godt brygget kop kaffe. Jeg elsker at drikke min morgenkaffe på Streetcoffee.

@Voxpop Navn:Mai Helene Lykke @Voxpop bynavn:Aarhus @Voxpop brod: Streetcoffee er efter min mening byens bedste kaffebar. Ingen andre steder får du den hyggelige og afslappede stemning, som findes på de tre lokationer i henholdsvis Brannersgade, Vestergade og Jægergårdsgade. Det er helt nede på jorden og afslappet - samtidig med, at der serveres en godt brygget kop kaffe. Jeg elsker at drikke min morgenkaffe på Streetcoffee.

Læserne anbefaler deres yndlings-steder i Aarhus

Hvad med kaffe på Street Coffee eller en tur i Forstbotanisk Have?

Hver anden uge giver Lokalavisens læsere deres anbefalinger til sjov i weekenden. Du kan også være med. Send en mail til redaktionen, så kommer dit yndlings-sted med på side 2.
 

Forstbotanisk have
@Voxpop Navn:Jette Hjortshøj
@Voxpop bynavn:Højbjerg
@Voxpop brod:
Mit yndlingssted er Forstbotanisk Have. Det er en lille perle, der ligger mellem Marselisborg Slot og Skovridervej. Her vokser der hundreder arter træer og buske. Parken er bygget op med små nicher, hvor der findes søer og damme. Mange steder virker det huleagtigt med krogede gevækster over hovedet, og fantasien kan få frit spil hos børn - og andre barnlige sjæle. I parken findes tillige et rigt dyreliv med egern, rådyr og mange forskellige fugle. Parken er fin til leg for børn, men den er også en lise for voksne, der har brug for ro og stilhed. Ved en af de små damme findes Stilhedens Sted.

Forstbotanisk have @Voxpop Navn:Jette Hjortshøj @Voxpop bynavn:Højbjerg @Voxpop brod: Mit yndlingssted er Forstbotanisk Have. Det er en lille perle, der ligger mellem Marselisborg Slot og Skovridervej. Her vokser der hundreder arter træer og buske. Parken er bygget op med små nicher, hvor der findes søer og damme. Mange steder virker det huleagtigt med krogede gevækster over hovedet, og fantasien kan få frit spil hos børn - og andre barnlige sjæle. I parken findes tillige et rigt dyreliv med egern, rådyr og mange forskellige fugle. Parken er fin til leg for børn, men den er også en lise for voksne, der har brug for ro og stilhed. Ved en af de små damme findes Stilhedens Sted.

Søndags-ræs
@Voxpop Navn:Simon Rytter
@Voxpop bynavn:Finnebyen
@Voxpop brod:
Jeg kan varmt anbefale dig og din familie/venner at tage til Søndagsræs i Springhallen Risskov. Der er mange fede forhindringsbaner og sjove klatrevægge. Du kan hoppe i store trampoliner, ned i skumgummi, lave redskabsgymnastik og slå flikflak på springmåtter. Det er et godt sted at få bevæget kroppen og en fed måde at være sammen med sine venner.

Søndags-ræs @Voxpop Navn:Simon Rytter @Voxpop bynavn:Finnebyen @Voxpop brod: Jeg kan varmt anbefale dig og din familie/venner at tage til Søndagsræs i Springhallen Risskov. Der er mange fede forhindringsbaner og sjove klatrevægge. Du kan hoppe i store trampoliner, ned i skumgummi, lave redskabsgymnastik og slå flikflak på springmåtter. Det er et godt sted at få bevæget kroppen og en fed måde at være sammen med sine venner.

Sundt og godt
Ida Carstensen
@Voxpop bynavn:Sorbonne, Paris
@Voxpop brod:
Jeg har altid været af den opfattelse, at mad enten kunne være sundt eller smage godt – aldrig begge dele. Men med det nyeste skud på stammen indenfor sundt take-away i Aarhus blev mine fordomme bragt til skamme. F-food på Vesterbro Torv formår at lave sund og velsmagende mad med friske råvarer til imponerende priser. Deres grøntsagsjuices er et overraskende twist, og jeg elsker det faktum, at alt er lavet fra bunden. Uden tvivl mit favoritsted, hvis jeg ikke orker madlavning og har lyst til noget lækkert.

Sundt og godt Ida Carstensen @Voxpop bynavn:Sorbonne, Paris @Voxpop brod: Jeg har altid været af den opfattelse, at mad enten kunne være sundt eller smage godt – aldrig begge dele. Men med det nyeste skud på stammen indenfor sundt take-away i Aarhus blev mine fordomme bragt til skamme. F-food på Vesterbro Torv formår at lave sund og velsmagende mad med friske råvarer til imponerende priser. Deres grøntsagsjuices er et overraskende twist, og jeg elsker det faktum, at alt er lavet fra bunden. Uden tvivl mit favoritsted, hvis jeg ikke orker madlavning og har lyst til noget lækkert.

lagersalg og genbrugsfund
@Voxpop Navn:Christina Maria Grunert
@Voxpop bynavn:Ebeltoft
@Voxpop brod:
Jeg er født og “opvokset” i Aarhus, men flyttede som otte-årig til Ebeltoft med familien. Aarhus har og vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Jeg har fantastiske minder fra legepladsen ved Den Gamle By og Botanisk Have. Som voksen bruger jeg nok mest Aarhus til shopping og gode madoplevelser. Jeg elsker især de mange lagersalg, og har tabt mit hjerte til børnebazaren i NRGi arena, der afvikles hvert halve år. Med tre børn er min store lidenskab af finde gode tilbud og gode genbrugsfund. Det gør jeg på bagagerumsmarkedet på Store Torv, loppemarked på Ingerslevs Boulevard og marked på Tangkrogen.

lagersalg og genbrugsfund @Voxpop Navn:Christina Maria Grunert @Voxpop bynavn:Ebeltoft @Voxpop brod: Jeg er født og “opvokset” i Aarhus, men flyttede som otte-årig til Ebeltoft med familien. Aarhus har og vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Jeg har fantastiske minder fra legepladsen ved Den Gamle By og Botanisk Have. Som voksen bruger jeg nok mest Aarhus til shopping og gode madoplevelser. Jeg elsker især de mange lagersalg, og har tabt mit hjerte til børnebazaren i NRGi arena, der afvikles hvert halve år. Med tre børn er min store lidenskab af finde gode tilbud og gode genbrugsfund. Det gør jeg på bagagerumsmarkedet på Store Torv, loppemarked på Ingerslevs Boulevard og marked på Tangkrogen.

Hygge med mor i midtbyen
@Voxpop Navn:Marcus Jespersen, fem år
@Voxpop bynavn:Mårslet
@Voxpop brod: Jeg vil tage min mor med ned i byen, og så skal vi købe en stor is og så bare gå og hygge os nede i Aarhus. Når vi har spist isen, så skal vi gå i biografen og se en film, for det er lang tid siden, vi har været det. Når filmen er færdig, kunne jeg godt tænke mig, at vi tog hjem til os selv og bare rigtig hyggede os.

Hygge med mor i midtbyen @Voxpop Navn:Marcus Jespersen, fem år @Voxpop bynavn:Mårslet @Voxpop brod: Jeg vil tage min mor med ned i byen, og så skal vi købe en stor is og så bare gå og hygge os nede i Aarhus. Når vi har spist isen, så skal vi gå i biografen og se en film, for det er lang tid siden, vi har været det. Når filmen er færdig, kunne jeg godt tænke mig, at vi tog hjem til os selv og bare rigtig hyggede os.

Publiceret 01 March 2015 07:00