Musik:

Mø bliver en af de første på Northside

Northside har afsløret spilledagene for de offentliggjorte artister til festivalen i Ådalen

Af
Louise Nyvang Burmeister

Fredag er der blandt andre Sam Smith, Mø og Wu-Tang Clan på programmet, mens lørdag byder på Placebo og The Jesus & Mary Chain. I år lukkes festivalen søndag af navne som Interpol og The Black Keys.
Som optakt til salg af endagsbilletter afsløres spilledagene for de offentliggjorte artister til NorthSide 2015.
Festivalens første dag lægger ud med koncerter fra blandt andet Sam Smith, Alt-J, Incubus og Wu-Tang Clan, mens lørdag byder på Parov Stelar Band, Placebo og The Jesus & Mary Chain.
Søndag lukkes festivalen af navne som George Ezra, Interpol og The Black Keys.
Det fulde program kan ses på NorthSide.dk.
Mandag 2. februar kl. 10 sættes der gang i salg af et stærkt begrænset antal endagsbilletter til NorthSide 2015 via billetlugen.
"Vi har annonceret omkring halvdelen af programmet lige nu, og vi synes, det ser rigtig fornuftigt ud. Det er særlig skønt, at vi endelig har fået det allermest ønskede navn gennem de sidste tre år, The Black Keys, på programmet. De får følgeskab af Alt-J, Sam Smith og FKA Twigs, der også har stået højt på folks ønskelister, samt navne som The Jesus & Mary Chain, Wu-Tang Clan, Incubus og Years & Years, som mange er blevet virkelig positivt overrasket over, at vi er lykkedes med at få på programmet," siger talsmand for NorthSide, John Fogde, i en pressemeddelelse.
NorthSide 2015 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 12.-14. juni.

Publiceret 30 January 2015 13:15