Det er her i Super Brugsen på Grenåvej 768, at man nu kan komme på posthus.

Det er her i Super Brugsen på Grenåvej 768, at man nu kan komme på posthus.

Posthuset i Løgten-Skødstrup er nu rykket ind i Super Brugsen

Som konsekvens af Euro Spars lukning rykker PostDanmark ind i SuperBrugsen

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Posthuset i Løgten-Skødstrup er nu rykket ind hos en ny samarbejdspartner. Det er SuperBrugsen på Grenåvej 768, og flytningen skyldes, at den nuværende partner Euro Spar - Carlsen Supermarked - lukkede sin forretning .
“Vi har været glade for vores samarbejde med Euro Spar, så jeg er selvfølgelig ked af, at det stopper. Men samtidig glæder jeg mig over, at vi så hurtigt har kunnet få en aftale i stand om et posthus hos SuperBrugsen,” siger Anja T. Nielsen, kundechef i Post Danmark, i en pressemeddelelse. I det nye posthus kan der hentes og sendes pakker og breve samt købes frimærker, pakkelabels og emballage i hele SuperBrugsens åbningstid alle ugens dage fra klokken 8 til 20.
“Med posthus i butikken får vi et nyt og spændende produkt på hylden, og vi glæder os. Det er vores forventning, at et posthus her hos i endnu højere grad vil gøre SuperBrugsen til et lokalt omdrejningspunkt,” siger Simon Jørgensen, uddeler i SuperBrugsen Løgten. Post Danmark oplyser, at flytningen af posthuset ikke får nogen betydning for postomdelingen i området.

null

Publiceret 24 January 2015 09:00