Joel på gaden:

Valget skal vindes ansigt til ansigt med borgerne

Det aarhusianske folketingsmedlem Jens Joel (S) skød for alvor valgkampen i gang, da han i lørdags præsenterede sin store skiltekampagne på gågaden

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Vi har nu officielt taget hul på valgåret. Den røde finanslov har kridtet banen op, og selv om det aarhusianske folketingsmedlem Jens Joel (S) og hans hold har været i gang længe, er det nu tid til at skrue lidt ekstra op for kedlerne.
Derfor gik Jens Joel for første gang på gaden med sin nye store skiltekampagne i lørdag.
Skiltekampagnen bestod af cirka 20 frivillige, der alle stod og gik med skilte ned langs gågaden. Skiltene havde budskaber fra Jens, som for eksempel 'Færre regneark, flere hænder' eller 'For Mathilde og Muhammed'. For enden af 'skilteskoven' kan man så møde budskabernes ophavsmand.
"Valget vindes ikke på TV eller i annoncer. Det vindes ude på arbejdspladsen, på skolen eller foran Brugsen, hvor folk kan få dig i tale, komme med gode ideer eller fortælle, hvad der er vigtigt for dem og høre, hvad jeg kæmper for," siger Jens Joel i en pressemeddelelse om kampagnen, der skal vække opsigt ved hjælp af de mange frivillige der bærer skiltene i bybilledet.
"De mange politiske budskaber er en invitation til dialog. Så hvis man har lyst til at diskutere den grønne omstilling eller problemerne med underbetaling på byens arbejdspladser, så tager man bare fat i mig midt i skilteskoven," forklarer Jens Joel.
”Jeg bor i byen og bruger selvfølgelig rigtig meget tid på at besøge lokale arbejdspladser, skoler, institutioner og virksomheder, ligesom jeg fortsat arbejder sammen med eksempelvis betonsjakket en gang eller to om året, når der er fri i Folketinget. Derfor er det også helt naturligt for mig, at valgkampen skal vindes ved at snakke politik på gaden, i øjenhøjde med borgerne," slutter Jens Joel.

null

Publiceret 19 January 2015 15:00