Ejer af BeneFiT Risskov, Nina Adsersen- yderst til venstre - med nogle af sine medarbejdere. I alt er der ti forskellige medarbejdere tilknyttet klinikken, der både består af en masse behandlerrum og et stort træningsstudie.

Ejer af BeneFiT Risskov, Nina Adsersen- yderst til venstre - med nogle af sine medarbejdere. I alt er der ti forskellige medarbejdere tilknyttet klinikken, der både består af en masse behandlerrum og et stort træningsstudie.

’BeneFiT Risskov' løfter i flok

Ny klinik slår dørene op i denne uge i Veri Centeret og holder åbningsreception på fredag

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

På mange måder bliver ringen nu sluttet i Nina Adsersens arbejdsliv.
For efter mange års fravær er Risskov-kvinden tilbage dér, hvor det hele begyndte som klinikejer, nemlig i Veri Centeret. Her har hun netop slået dørene op til 'BeneFiT Risskov'.
“Jeg har boet i Risskov i 30 år, og jeg solgte min fysioterapi-klinik for en del år siden efter ti års ejerskab, og det føles rigtig at være tilbage, for det er her, jeg har mange af mine relationer,” fastslår Nina Adsersen, som også ejer en sundhedsklinik i Rønde. Her har hun 15 ansatte, og det er meningen, at Adsersen fremover nu skal bruge to en halv dag hvert sted og vil derfor se frem til at cykle på arbejde halvdelen af arbejdsugen.

260 kvadratmeter

'BeneFiT Risskov' er på 260 kvadratmeter og består af en sundhedsklinik med en masse lukkede behandlerrum på 1. sal i Veri Centret samt et træningsstudie.
I sundhedsklinikken tilbydes der flere forskellige former for behandlinger som fysioterapi, osteopati,lægeakupunktur, rygundersøgelser, graviditetsforberedelse, børnebehandlinger, gigalaser(laserterapi-behandling af muskelskader,red.) og wellnessmassage.
“Det bliver et tværfagligt hus, og derfor er jeg sikker på, at der kommer en god synergieffekt. Vi vægter høj faglighed, en super service og en god atmosfære højt. Den faglige sparring, som finder sted i huset, vil kunne mærkes hos vores kunder. Her vil vi gerne være på forkant, så de ikke behøver at drøne rundt til alverdens behandlere, inden de opnår et resultat. Vi tager hånd om det hele her på stedet, og det kommer til at gå op i en højere enhed med de forskellige faggrupper,” fastslår Nina Adsersen.
Hun kalder sig selv for 'first mover' og var en af de første klinikejere, der etablerede træningsfaciliteter i tilknytning til sin fysioterapi.
“Jeg var en af de første til at behandle inkontinens med fysioterapi i Aarhus, så jeg er altid frisk på at springe ud i noget nyt, uden det bliver for alternativt. Det skal være videnskabeligt funderet, men jeg er ikke bange for at skille mig ud med tilbud af behandlinger,” siger hun.

Her øver instruktører sig i træningsstudiet med TRX slyngetræning, der er en af de nyeste styrketræningsformer, som medlemmerne kan dyrke.

Her øver instruktører sig i træningsstudiet med TRX slyngetræning, der er en af de nyeste styrketræningsformer, som medlemmerne kan dyrke.

Små træningshold

I træningsstudiet tilbydes der også intensiv rygtræning, højintensiv intervaltræning, pilates, mindfullness, stimulastik og TRX Slyngetræning. Her arbejdes der på små hold, så træningen bliver så effektiv som overhovedet muligt.
“Vi har ingen maskiner og meget få redskaber i vores træning. I for eksempel TRX Slyngetræning bruger man hovedsageligt sin krop som redskab,” siger Nina Adsersen.
Fysioterapeuten er meget begejstret for beliggenheden i det nordlige Aarhus.
“Der er ingen tvivl om, at det selvfølgelig er en kæmpe fordel at være her. Der er et godt butiksliv,” siger den dobbelte klinikindehaver og henviser til, at der er tre timers gratis parkering på centrets 350 parkeringspladser.
I forbindelse med nyåbningen er der reception på Frijsenborgvej 5 på 1. sal i Veri Centreret med rundvisning og et glas champagne på fredag 16. januar fra klokken 17 til 19.

null

Publiceret 15 January 2015 09:00