De syv aspiranter fra Grenå Handelsskole med Søren Hansen (Nummer to fra venstre.).

De syv aspiranter fra Grenå Handelsskole med Søren Hansen (Nummer to fra venstre.).

Fremtidens købmænd rykkede ind i Euro Spar

Unge fik lov at styre dagligvarebutik i Risskov til glæde for begge parter

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Syv af fremtidens købmænd har været med på første parket og delvist overtaget den daglige drift af Euro Spar i Risskov for at mærke hvad det kræves at være købmand.
Det skete i den forgangne uge og foregik i samarbejde med Grenå Handelsskole, hvor fremtidens købmænd bliver uddannet som ledelsesaspiranter inden for Dagrofa-koncernen, som Euro Spar er en del af.
Risskov-butikkens daglige leder, Søren Hansen, havde set mulighederne i nye input aspiranterne kunne komme med.
“Tanken var at bruge de unge til at løfte butikken op på et endnu højere niveau, end den allerede er. Deres opgaver har primært være daglig styring af butikken og så løsning af opgaver, som jeg løbende har givet dem," siger Søren Hansen.
I alle afdelinger af dagligvarebutikken har der været tryk på, og nye idéer og eksponeringer er kommet frem med masser af produkter, og det er blevet positivt modtaget af Søren Hansen.
"Jeg har haft meget fokus på, at der skulle være fokus på kunden og deres behov. Alle aspiranter har været smilende og glade, selvom der var meget at se til. De var opmærksomme på at give den gode service som der er vanen tro i butikken, og alle kunder blev hjulpet efter bedste evne," fortæller han.
Søren Hansen var med hele vejen og kom med feedback samt konstruktiv kritik.

null

Publiceret 13 January 2015 16:00