Byens chefers forhåbninger for Aarhus i 2015

Lokalavisen Aarhus har bedt direktøren for Aarhus City Forening, turistchefen samt byens erhvervschef finde de to begivenheder, som de glæder sig mest til i 2015

Claus Bech, direktør Aarhus City Forening

At AGF rykker op i superligaen. Det ser hele byen jo frem til, og det tror jeg på vil lykkes. Og så ser jeg frem til den mangfoldighed af events, som kan opleves gennem hele 2015. Classic Race Aarhus i maj er blandt mine favoritter sammen med Sculpture by the See. Igen 2. begivenheder som sætter Aarhus på landkortet – nationalt som internationalt og som tiltrækker turister til smilets by.

Jan Beyer Schmidt-Sørensen, erhvervschef

At Folketinget beslutter sig for hurtigst muligt at etablere en sekssporet E45 med som minimum en første fase mellem Aarhus og Skanderborg. Infrastruktur er en afgørende rammebetingelse for erhvervslivet og for et sammenhængende arbejdskraftopland i Business Region Aarhus.
At AGF rykker op i Superligaen og får et forrygende efterår der. Der er en stor eksponering for uddannelsesbyen Aarhus og erhvervsbyen Aarhus i at klare sig godt på sportsområdet.

Peer H. Kristensen, turistchef

Jeg glæder mig rigtig meget til Sculpture by the Sea, som løber af stablen 5. juni til 15. juli 2015. Sculpture by the Sea Aarhus er Danmarks største kunstevent og er blevet afholdt hvert andet år siden 2009. I sommeren 2015 vil det være fjerde gang, kysten fra Tangkrogen til Ballehage byder på den nytænkende udstilling, og det sjove ved udstillingen er, at gæsterne selv kan være med til at definere brugen efter lyst og behov.
Ja, der er ikke sat dato på, men jeg glæder mig til den dag, hvor Aarhus' status og potentiale som vækstdriver for turismen i Danmark bliver anerkendt nationalt og regionalt. Aarhus har igennem de seneste tre år oplevet en vækst i antal overnatninger på over 18 procent, og 2015 tegner til at blive endnu et godt år.

null

Publiceret 12 January 2015 09:00