Nu er der mulighed for at høre om forskelllige investeringsmuligheder i dag i Vestjysk Bank.

Nu er der mulighed for at høre om forskelllige investeringsmuligheder i dag i Vestjysk Bank.

Gratis fyraftensmøde i Vestjysk Bank

12. januar indbyder Vestjysk Bank til møde om investeringskoncepter

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Renteniveauet er historisk lavt, og det giver interessante muligheder. Det betyder, at du kan overveje alternative løsninger, hvis du vil have mest muligt ud af dine opsparede kroner.
”Erfaringen viser, at investeringsløsninger, i mange tilfælde betaler sig i stedet for at placere pengene kontant på opsparings- eller højrentekonti. Valget afhænger af, hvor høj en risiko, man er villig til at løbe samt hvornår pengene skal bruges. Har man det bedst med en fast rente, er det fortsat en god idé at placere pengene kontant, fordi afkast og risiko hænger sammen på investeringsløsninger,” siger afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Aarhus, Henrik Andersen.
”Vi ønsker at fortælle om mulighederne i forhold til at få mest muligt ud af sine kroner, og derfor inviterer vi nuværende og potentielle nye kunder til et gratis fyraftensmøde mandag 12. januar klokken 17 i banken,” siger han.
På mødet kan deltagerne høre om de mange muligheder, som det lave renteniveau giver, både indenfor opsparing og investering.
Tilmelding til fyraftensmøderne kan ske på vestjyskbank.dk/fyraftensmøde.
Møde foregår på Åboulevarden 67 og varer en time.

null

Publiceret 11 January 2015 09:00