De 14 nye rækkehuse i Mårslet kommer til at ligge på Hørretløkken, og det er dermed tæt på indkøbsmuligheder.

De 14 nye rækkehuse i Mårslet kommer til at ligge på Hørretløkken, og det er dermed tæt på indkøbsmuligheder.

Mårslet er attraktiv:

Nye huse på vej

14 nye rækkehuse er klar til indflytning på Hørretløkken i Mårslet til sommer

Af
Camilla Olesen

EDC Poul Erik Bech i Højbjerg sælger 14 nye rækkehuse på Hørretløkken i Mårslet.
De bliver i størrelsen 82-116 kvadratmeter, og nogle af dem er i to plan, mens andre er i ét.
Dem, der bliver opført i to plan, er ikke med fuld størrelse overetage, men derimod er der kun ét værelse ovenpå, fortæller ejendomsmægler Kim Nymark fra EDC Poul Erik Bech i Højbjerg.
“Husene er selvfølgelig ikke til en stor børnefamilie, når de ikke er større, end de er. Der er en efterspørgsel efter huse på den størrelse, og vi rammer bredt til små familier, enlige eller ældre, der for eksempel hellere vil eje end leje,” siger han.

Detaljerne snart på plads

EDC mangler stadig at få de sidste detaljer omkring husene på plads. Det skulle gerne være klar indenfor cirka en uge, og så går salget for alvor i gang.
Indtil videre er der blot sat et skilt op på Hørretløkken, og der er blevet reserveret ét hus.
“Vi er gået i gang med at bygge på grunden, og der bliver indflytning til sommer,” siger Kim Nymark, der mener, at Mårslet er et attraktivt sted.
“Det er et hotspot-område, og samtidig er der jord til salg i Mårslet. Det er tæt på Aarhus Centrum, og Hørretløkken er godt placeret i forhold til offentlige transportmuligheder og indkøb,” siger han.

Der er et behov

Men er der nu reelt set også et behov for de nye huse i Mårslet? Gennem de seneste år er der poppet mange, nye huse op i området.
“Aarhus vokser jo, og det er ikke alle, der ønsker at bo på havnen. Så længe byen vokser, så er der også et behov for nye huse, for folk skal jo bo et sted, og her er Mårslet et populært område,” siger Kim Nymark, der tror, at det nye byggeri bliver populært.
Det er E+N Arkitekter fra Aarhus, der har tegnet de nye huse i samarbejde med bygherre og EDC.
Husene kommer til at koste 1,8-2,5 millioner kroner.

null

Publiceret 09 January 2015 07:00