'Slikkepinden' genåbner på mandag

Ifølge 'Slikkepinden'-ejerens advokat åbner butikken igen mandag

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

I går skrev Lokalavisen, at 'Slikkepinden' i Ryesgade lukker og er tømt for varer. Men ifølge slikbutik-ejerens advokat, Claus Winther fra Advodan Horsens, åbner butikken igen på mandag 12. januar.

Et skilt i butiksdøren fortæller, at grunden til lukningen er en vandskade.
Der er ellers blevet spekuleret i, at Slikkepinden ikke ville åbne igen på grund af økonomiske problemer som følge af en større ransagning på Slikke-Pindens lager i Tranbjerg foretaget af Fødevarestyrelsen i december måned, men det afviser ejerens advokat blankt.
"Det er en storm i et glas vand, og lukningen sker efter aftale med udlejeren, og min klient oplyser, at butikken åbner igen på mandag," fastslår Claus Winther fra Advodan Horsens.
'Slikkepinden' er en slikbutikskæde, og ejeren, Ahmed Enghames, var i mediernes søgelys i december, da Fødevarestyrelsen fandt rottelort i Slikkepindens lager i Tranbjerg.
Lageret - som var uregistreret - indeholdt cirka 25 tons slik, der var opbevaret særdeles uhygiejnisk og uden den lovpligtige skadedyrssikring. Der var både rotte- og museekskrementer på slikkasser og paller i lokalerne.
Varerne - blandt andet chokolade, slikkepinde og vingummi blev beslaglagt. Samtidig blev SKAT tilkaldt for at vurdere, om der var betalt lovpligtige sukkerafgifter af varerne, oplyste Fødevarestyrelsen tilbage i december.

null

Publiceret 07 January 2015 12:30