Thomas Unterschlag(t.h.) er projektleder for Club 60+ og er også kendt som stadionspeaker. Arkivfoto: Foto-Trine, vildmedfoto.dk

Thomas Unterschlag(t.h.) er projektleder for Club 60+ og er også kendt som stadionspeaker. Arkivfoto: Foto-Trine, vildmedfoto.dk

Club 60+-projektleder glæder sig over stor donation

Nyt fællesskab for seniormænd får 225.000 kroner fra TrygFonden

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

TrygFonden har valgt at donere 225.000 kroner til Club 60+ .
Trivsel er et af fondens kerneområder, og fonden arbejder blandt andet for, at flere får mulighed for at deltage aktivt i samfundslivet. Herunder er et af fondens definerede fokusområder 'En plads i fællesskabet'.

Club 60+ er et samarbejde mellem FO-Aarhus, Magistraten for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune og en række af byens elitesportsklubber: AGF, SK Aarhus, Aarhus Håndbold, Bakken Bears, Højbjerg Badminton og IK Aarhus.
Ideen med klubben er at etablere et sted, hvor mænd over 60 år kan skabe et socialt fællesskab, med udgangspunkt i en fælles interesse for sport.

“Jeg er helt utroligt glad for, og stolt over, at TrygFonden har valgt at støtte Club 60+. Indtil nu har klubben været finansieret af en bevilling fra Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, og med donationen fra TrygFonden er klubben sikret sin eksistens med en lønnet tovholder, frem til sensommeren. Vi kan fortsætte vores aktiviteter med frokost hver torsdag og fortsætte rækken af oplæg fra personer indenfor sportens verden og fra det politisk liv,” fastslår projektleder Thomas Unterschlag, i en pressemeddelelse.

null

Publiceret 07 January 2015 13:00