Der går i øjeblikket 70 børn i Liffen, men der er plads til mange flere.

Der går i øjeblikket 70 børn i Liffen, men der er plads til mange flere.

Fritidsklub i Lystrup slår dørene op

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

 Går du i 4.-7. klasse, og har du lyst til at se, hvad 'Liffen' er, så holder fritidsklubben i Lystrup åbent hus fra 15. -19. december fra klokken 12.30 til 17.

Fokus på idræt

'Liffen', som holder til i Lystrup Hallerne er en fritidsklub med fokus på idræt, leg og bevægelse. Konceptet er, at alle børn er aktive mindst en time dagligt og samtidig får kendskab til mange forskellige idrætsgrene og bevægelsestyper. Der tages udgangspunkt i pædagogisk idræt, hvor alle kan være med. Om man er sportsinteresseret eller den mere kreative type, er der plads.

Venskaber på tværs

Når fokus ikke er på leg og bevægelse, kan børnene hygge sig i klubbens lokaler med forskellige kreative aktiviteter, brætspil og der kan spilles og dystes på computere, Wii og PlayStation 3. Børnene kommer fra hele Lystrup og omegn, dette giver dem mulighed for at danne venskaber på tværs af klasser og skoler.

Masser af aktiviteter

Her er nogle af de aktiviteter, som klubben tilbyder: Fodbold, ridning, geocaching, PS3, springhal, Liffens rekordbog, klubaftener, biografture, kreative aktiviteter, minigolf, levende stratego, håndbold, svømning, overnatninger, stikbold, wellness, funballs, Lalandia-tur, basketball, dans og meget meget mere.

Publiceret 13 December 2014 07:00