Borgmester Jacob Bundsgaard (S) overrækker checken på 5.000 kroner til Jesper van der Schaft.

Borgmester Jacob Bundsgaard (S) overrækker checken på 5.000 kroner til Jesper van der Schaft.

Årets Handicappris til Jesper van der Schaft

Aarhus Kommune har uddelt Årets Handicappris for fjerde gang

Af
Camilla Olesen

Jesper van der Schaft har fået Aarhus Kommunes Handicappris 2014 på 5.000 kroner for sit arbejde for at forbedre forholdene for handicappede mennesker.
Det var borgmester Jacob Bundsgaard (S), der uddelte prisen, og dommerpanelet, der bestod af repræsentanter fra danske handicaporganisationer, LO, kulturlivet og Handicaprådet, pegede altså på van der Schaft, oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.
”Jesper van der Schaft viser et stort engagement indenfor det handicappolitiske område. Han er et fantastisk og levende bevis på, at alle borgere i Aarhus kan gøre en forskel. Jesper er en inspirator og en ildsjæl i at kæmpe for bedre forhold for psykiatrien og mennesker med handicap i byen,” siger Jacob Bundsgaard i pressemeddelelsen.
Formanden for Handicaprådet, byrådsmedlem Peder Udengaard (S) gav også vinderen et par ord med på vejen:
”Jesper van der Schaft fortjener et ekstra skulderklap, fordi han utrætteligt fortsætter arbejdet med at arbejde for et Aarhus for alle! Jeg er glad for, at vi her i Aarhus har mennesker som Jesper, der udover at have et stort hjerte og overskud også beviser, at man sagtens kan have stærke ressourcer på trods af handicap.”

Publiceret 03 December 2014 15:00