To mænd fængslet for knivoverfald

To ud af tre anholdte er blevet varetægtsfængslet i forbindelse med mandagens knivoverfald

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

I forbindelse med mandagens knivoverfald i Aarhus blev tre mænd fra Aarhus på henholdsvis 24 og to på 26 år sidst tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten Aarhus. Den 24-årige og den ene 26-årige blev varetægtsfængslet indtil 30. september, mens den sidste person på 26 år blev løsladt.
Det oplyser Østjyllands Politi.
Mandag aften modtog Østjyllands Politi anmeldelse om, at en person lå i krydset Paludan Müllersvej og Vestre Ringgade i Aarhus. Personen skulle være stukket med en kniv. Ved patruljens ankomst til stedet, observerede de en person liggende ved siden af en holdende bil i ovennævnte kryds. Personen var stukket, formentligt med en kniv og havde mistet en del blod. Pågældende blev kørt på Aarhus Kommunehospitals traumecenter og var i livsfare, da han havde mistet en del blod.
Senere på aftenen klokken 23.05 modtog vagtcentralen anmeldelse om, at der var afgivet skud på Rundhøj Alle i Aarhus. Ved politiets ankomst til stedet var der flere personer samt en person, som forklarede, at han var blevet skudt efter. Den forurettede viste sig at være i familie med personen, som tidligere på aftenen var blevet stukket med kniv på Paludan Müllersvej i Aarhus. Forurettede var selv kørt til Rundhøj for at søge efter gerningsmændene.

null

Publiceret 03 September 2014 09:00