Danmarks bedste DJs kommer til Aarhus på lørdag

Tuborg Apropos Live har samlet landets bedste DJs på en Danmarks Tour, der vil ændre kluboplevelsen for de festglade danskere. Oplev Damarks DJ-elite, når de starter festen på Train i Aarhus

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Lørdag 30. august er der stor DJ-fest på Train i Aarhus.
”Det bliver fem timers non-stop madness, når vi med fem af landets dygtigste DJs og fem dansende Tuborg-piger indtager Train. Gæsterne kan forvente at blive overraskede, når vi forsøger at vende op og ned på hele kluboplevelsen. Vi tager blandt andet DJs ned på dansegulvet og overrasker med en kendt artist som hypeman,” forklarer DJ Er Du Dum Eller Hvad om konceptet for Tuborg Apropos Lives tour.
DJ Er Du Dum Eller Hvad har domineret de danske og internationale scener gennem de seneste år med sin lyd og sin karakteristiske hovedbeklædning. Nu står han i spidsen for Tuborg Apropos Live, som i 2013 blev skabt som en online platform, der skulle vise de største danske DJ-talenter frem på steder, hvor ingen DJ før havde spillet. En enestående interesse for konceptet førte 'DJ-familien' ud på en national forårs-tour, der blev modtaget flot af dansende gæster over hele landet. DJ-eliten har fået mod på mere, og er klar til at gøre efterårets tour til den største og vildeste hidtil.
Først stop på denne tour er Train i Aarhus, der får en aften i selskab med hele Tuborg Apropos Live-familien. DJsene vil spille back-to-back mod hinanden fra forskellige nye placeringer på klubben. Alt imens vil en kendt artist øge stemningen hos gæsterne. I foråret var blandt andre Kidd, Orgi-E og Klumben en del af touren. DJ Er Du Dum Eller Hvad lover nye DJs og hypemen på efterårets tour, som han har høje forventninger til:
”Forårets tour var en kæmpe succes. Det var en stor fornøjelse at feste med hele Danmark – og skabe nyt liv på klubberne. Forventninger til efteråret er derfor ret store, da vi kan se frem til nogle gigantiske fester på eksempelvis Train, der har bestilt konceptet efter de har set det impact, det havde i foråret. Hele holdet har øvet sig gennem flere uger, og vi glæder os til at vise, at man kan holde fest på en hel ny måde!”
 

null

Publiceret 27 August 2014 06:11