Foto: AGF.dk

Foto: AGF.dk

Laudrup tørner ud for AGF

Andreas Laudrup er i dag blevet præsenteret som ny spiller for AGF

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

 
På Jacob Nielsens første arbejdsdag som administrerende direktør for AGF kunne han være med til at præsentere en ny spiller.
Det er Andreas Laudrup - søn af den legandariske danske fodboldspiller, Michael Laudrup.
Han har skrevet kontrakt med klubben, der jo som bekendt skal genrejse sig i 1. division fra næste sæson.
Andreas Laudrup er 23 år gammel og har tidligere spillet for FC Nordsjælland, der ikke ville forlænge hans kontrakt.
I 2013 har han været udlejet til franske AS Saint-Etienne.
"Andreas er en spændende offensivspiller, som jeg har haft mulighed for at arbejde med før - både i FC Nordsjælland og på U21-landsholdet. Han er en spiller, som kan og skal være afgørende. Han er en type, der kan spille hurtigt, og det hilser vi velkommen i truppen," siger Morten Wieghorst i en pressemeddelelse.
I FC Nordsjælland spillede Laudrup 104 kampe, heraf 84 i Superligaen og 4 i Champions League. Undervejs scorede han 11 mål, heraf 8 i Superligaen.
Fremtiden hedder nu AGF, og Andreas Laudrup glæder sig til at trække den hvide trøje over hovedet.
"AGF er en af landets største klubber, der godt nok har haft et hårdt år med nedrykningen, men omvendt er det, som klubben er i gang med at bygge op med Morten Wieghorst som træner og andre tiltag på og uden for banen, virkelig interessant. Da jeg fik muligheden for at komme til AGF, var det derfor også det eneste, jeg fokuserede på, og jeg er glad for, at aftalen er faldet på plads," siger Laudrup i en pressemeddelelse.
"Jeg glæder mig til at spille kampe igen. Det har været et hårdt år for mig, men de seneste fire måneder har jeg trænet fuldt ud, og jeg føler mig i en god forfatning. Jeg ser frem til at spille og vinde kampe for AGF. Og det bliver også spændende at opleve stemningen i en fodboldby som Aarhus - og ikke mindst at spille for de mange fans, AGF har. Når jeg tidligere har spillet mod AGF, har fansene altid skabt en fantastisk stemning, og det glæder jeg mig nu til at blive en del af," siger Andreas Laudrup.
Laudrup får trøje nummer 14 i AGF.
 

null

Publiceret 01 July 2014 10:30