Rådmand hylder aarhusianske Reumert-vindere

Rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad, glæder sig over at hele tre af de eftertragtede Reumert priser i år gik til kunstnere fra Aarhus. Han markerer den flotte bedrift med en modtagelse for prismodtagerne på Aarhus Rådhus

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Der stod Aarhus på tre eftertragtede Reumert-priser, da dansk teaters fornemste pris blev uddelt på Det Kongelige Teater. Opgang2s forestilling ”4ever” af dramatikeren Pia Marcussen blev kåret som året bedste børne- og ungdomsforestilling. Henriette Bonde Hansen blev årets sanger for sin titelrolle i Den Jyske Operas ”Lucia di Lammer-moor”. Slutteligt modtog Palle Granhøj for andet år i træk og for tredje gang i sin karriere prisen for årets danseforestilling.
”Det er en ekstrem flot præstation og et skulderklap til he-le det aarhusianske kulturliv. Jeg er stolt over, at vores kulturinstitutioner er blandt de bedste i landet og det vid-ner i sandhed om, at vi er en sand kulturhovedstad i både Danmark og Europa. Jeg glæder mig til at modtage vin-derne, så jeg personligt kan ønske dem tillykke og give dem den hyldest, de fortjener, ” siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad.
Modtagelsen finder sted på rådmanden kontor på Aarhus Rådhus mandag den 30. juni klokken 11.00.


null

Publiceret 24 June 2014 14:30