Susanne Muusmann Lassen og Kristian Lassen fra Ormslev Borgerforening har ført en aktiv kamp for at få bussen til at køre til byen om aftenen og i weekenderne. Nu ser det ud til, at det er lykkes.

Susanne Muusmann Lassen og Kristian Lassen fra Ormslev Borgerforening har ført en aktiv kamp for at få bussen til at køre til byen om aftenen og i weekenderne. Nu ser det ud til, at det er lykkes.

Ormslev-borgerne får deres længe ventede bus

I Ormslev har man været i kamp for byens busser i en lang periode. Det er der nu kommet en udvidelse af linje 35 ud af

Af
Camilla Olesen

Det er en tilfreds formand for Ormslev Borgerforening, Susanne Muusmann Lassen, Lokalavisen Aarhus fanger på mobilen på Grønland.
Der er netop kommet forslag om, at buslinje 35 skal køre til Ormslev både om aftenen og i weekenderne.
“Folk i Ormslev havde aldrig troet på, at det kunne lade sig gøre, så vi er ovenud lykkelige. Det betyder, at vi kan få et liv i Aarhus om aftenen, og at vi atter kan tage bussen på arbejde,” siger Susanne Muusmann Lassen og fortsætter:
“Vi har følt os ekskluderet, og nu åbner verden sig igen for os. Vi føler os ordentligt behandlet. Det beviser, at demokratiet fungerer, og jeg er sikker på, at medierne har spillet en rolle i processen.”
Rigmor Korsgaard, der er afdelingsleder for kollektiv trafik i Trafik og Veje, fortæller, at man har været i tæt dialog med borgerne i Ormslev og forsøgt at imødekomme deres ønsker mest muligt.
“Vi har knoklet med alle detaljerne for at opfylde deres ønsker,” siger Rigmor Korsgaard.
Ormslev-borgerne er glade, men de har dog et par enkelte forslag til nogle justeringer, så det bliver helt perfekt.
“Der er for eksempel nogle, der ikke kan nå at komme ind på Viby Gymnasium til tiden, hvis de skal med bussen. Der er også nogle af friskole-børnene, der oplever samme problem, og det har vi gjort opmærksom på,” siger Susanne Muusmann Lassen.
Rigmor Korsgaard er i fuld gang med at kigge på borgernes kommentarer, men kan ikke love, at hun kan opfylde deres ønsker:
“Vi kigger på det, og ser om det kan lade sig gøre,” siger hun.

null

Publiceret 21 January 2014 10:00