Christina Bæk Møller havde ikke troet, at den bomuldshund, hun anskaffede sig i 2003, skulle føre til en forretning med to fuldtidsstillinger og to medhjælpere.

Christina Bæk Møller havde ikke troet, at den bomuldshund, hun anskaffede sig i 2003, skulle føre til en forretning med to fuldtidsstillinger og to medhjælpere.

Kæledyret blev til en hobby med job i

For 10 år siden fik Christina Bæk Møller en hund. Det blev starten på en hobby og levevej

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Varerne overtog til sidst huset fuldstændigt, så nu er internetforretningen Cotonshoppen.dk netop flyttet i en ny fysisk butik på J. P. Larsens Vej i Brabrand.
“Det startede i kælderen i privaten med 12 forskellige artikler, men så voksede det pludselig til en hel væg, til et helt rum, til hele værkstedet og kontoret og fitnessrummet. Så selvom det var fedt at være hjemme, så duede det bare ikke til sidst,” fortæller Christina Bæk Møller, der ejer butikken.
Cotonshoppen.dk har vækstet 100 procent om året de sidste seks år.
“Jeg havde aldrig drømt om det her - det skulle jo egentlig bare have være en bibeskæftigelse,” smiler Christina Bæk Møller, som altså nu råder over en forretning med to fuldtidsstillinger og to medhjælpere.

Bog satte gang i sagerne

Det hele startede, da Christina Bæk Møller og hendes familie i 2003 fik sig en bomuldshund. Dengang var der ikke megen læsning at finde om racen, så Christina besluttede sig for selv at lave en hjemmeside og skrive en bog.
Bogen solgte godt og efterfølgende begyndte folk at kontakte hende for at få mere information om de produkter, som hun beskrev i bogen.
Stille og roligt begyndte hun derfor at forhandle de efterspurgte produkter, og derfra tog det som nævnt fart.

Med hunden i centrum

Ved siden af forretningen har Christina Bæk Møller et mindre opdræt af netop Coton de Tulear - eller mere mundret bomuldshunden. Da Lokalavisen Aarhus er på besøg, løber et par snart otte uger gamle hvalpe da også omkring i et sidelokale til selve hallen, hvor Cotonshoppen.dk holder til.
Desuden har Christina Bæk Møller skrevet endnu en bog.
Forretningen har derfor hele tiden haft hunden som omdrejningspunkt:
“Jeg har altid elsket dyr, og nu er min hobby altså blevet min levevej.”

null

Publiceret 20 January 2014 12:00