Sund Livsstil er ikke et vægttabs-forløb, men et forløb med fokus på sundere vaner.

Sund Livsstil er ikke et vægttabs-forløb, men et forløb med fokus på sundere vaner.

Sabro IF:

"Vigtigt at sundheds-projekt bliver lokalt"

Nyt sundhedsprojekt kaldet Sund Livsstil starter op i blandt andet Tilst og Sabro efter sommerferien med fokus på vaner, motion og mad

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Sundt Tst i Tilst og Sabro IF kan efter sommerferien i år tilbyde et forløb på 12-uger med sundheden i fokus.
Det er Folkesundhed Aarhus, der i samarbejde med fem lokale klubber starter Sund Livsstil op. I Sund Livsstil, der er for alle over 18 år, er der vægt på vaner, motion og mad.
I Sabro er idrætsforeningen blevet spurgt, om den vil være med, og den takkede ja.
“Vi har jo allerede erfaringer i den her retning, da vi tidligere har kørt livsstilshold,” siger Flemming Poulsen, formand for Sabro IF.
“Det er rigtigt og vigtig at have fokus på sundheden. Vi mener også, at vi som klub har en forpligtelse til at understøtte, at alle kan være med,” siger Flemming Poulsen.

MELLEM

Hos Folkesundhed Aarhus, som holder til i eller tæt på Aarhus C, kører man allerede lignende sundhedshold. Her glæder man sig over, at projektet nu kan blive mere lokalt forankret.
Flemming Poulsen ser også fordele ved, at Sund Livsstil kommer ud i lokalområderne.
“Gennem sådan et projekt får vi fat i en målgruppe, som ikke er klar til at tage hele vejen ind til Folkesundhed Aarhus. Det at skulle køre hele vejen ind til Aarhus er en barriere for nogle. Det betyder noget, at det er lokalt, for her bliver dannet nogle sociale fællesskaber - du møder måske din nabo eller forældrene til dine børns kammerater,” siger Flemming Poulsen.

null

Publiceret 19 January 2014 16:00