Den tidligere AGF-spiller Claus Christiansen står snart i front for serie 3-holdet i tst’s fodboldafdeling. Det skal gerne ende med oprykning. Foto Jimmy Friis

Den tidligere AGF-spiller Claus Christiansen står snart i front for serie 3-holdet i tst’s fodboldafdeling. Det skal gerne ende med oprykning. Foto Jimmy Friis

Ny træner skal sikre oprykning til tst i Tilst

Fra 1. februar er det den tidligere AGF-spiller Claus Christiansen, som står i spidsen for serie 3-holdet i tst’s fodboldafdelingen

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Han har gjort det før og vil gøre det igen - rykke et fodboldhold adskillige placeringer på forholdsvis kort tid. Denne gang er det serie 3-holdet i tst's fodboldafdeling, som står for skud.
Den tidligere AGF-spiller Claus Christiansen er nemlig blevet ansat som cheftræner i Tilst fra starten af februar.
“Det er virkelig et scoop ud over alle grænser for klubben. Det er en gylden mulighed for hurtigt at vende tilbage til serie 2 og endda videre endnu. Det fortjener holdet virkelig. Vi har tidligere været i jyllandsserien og vil selvfølgelig gerne tilbage - jeg vil dog ikke sætte en sæson på,” siger Erik Schroll Madsen, der er formand for fodboldafdelingen i tst.
Han håber, at den nye træner kan være med til at trække flere spillere til klubben.

Ned i tid med fodbolden

For Claus Christensen selv, som indtil nu har været træner for FC Skanderborgs 2. divisions-hold, er det ønsket om at komme lidt ned i tid rent fodbolds-mæssigt, som har ført ham til Tilst. Desuden kommer han med klubskiftet tættere på sit hjem i Åbyhøj.
“Jeg glæder mig til at arbejde et sted med så gode faciliteter som i Tilst og til at arbejde med en flok unge spillere, som har masser af gåpåmod,” siger Claus Christiansen.
Han har været med til at rykke FC Skanderborg fra serie 2 til 2. division og har rykket Horsens fra jyllandsserien til danmarksserien.
Nu er det så tst, som skal rykkes.
“Jeg skal i gang med at organisere holdet lidt bedre, og vi skal prøve at genoprette holdet. Derefter skal vi selvfølgelig rykke nogle rækker op,” siger Claus Christiansen.

null

Publiceret 15 January 2014 09:00