Elever fra Stensagerskolen i Viby maler en væg i Rundhøjcenteret.

Elever fra Stensagerskolen i Viby maler en væg i Rundhøjcenteret.

Farver og figurer i Rundhøjcenteret

Elever fra Stensagerskolen er kreative i Rundhøj

Af
Line Hitz

Røde, gule og blå farver, pensler og abstrakte væsner på den hvide væg.
Mandag 9. december var elever fra Stensagerskolen i Viby forbi Rundhøjcenteret, hvor de malede, tegnede og dekorerede en af centerets mange hvide vægge. Projektet er lavet i samarbejde med de forretningsdrivende i Rundhøjcenteret, som gerne vil sætte lidt kulør på væggene.
“ Vi ønsker at gøre centeret pænt og forskønne området,” siger René Thulstrup, som ejer Sadolin Farveland i Rundhøjcenteret.
Stensagerskolen er en kommunal specialskole for børn med generelle indlæringsvanskeligheder, og eleverne fra skolen var meget begejstret for det kreative projekt.
“En af forældrene var forbi min butik, hvor hun fortalte, at børnene var helt vilde og stolte over, at de fik lov til at dekorere væggen i centeret,” siger René Thulstrup.
Lokalavisen Aarhus Syd har tidligere skrevet, at flere aktører i lokalområdet ønsker en forskønnelse af Rundhøjcenteret.
Eleverne fra Stensagerskolen afslutter projektet 17. november, hvor den hvide væg er forvandlet til et farverigt maleri, som skal skabe liv og glæde i Rundhøjcenteret.

Flere i lokalområdet ønsker en forskønnelse af Rundhøjcenteret.

Flere i lokalområdet ønsker en forskønnelse af Rundhøjcenteret.

Publiceret 17 December 2013 11:00