Arkitekten Metin Aydin håber, at folk får øjnene op for hans Facebook-side, ’Mere bil for pengene,’ så man kan spare penge, når man skal have sig en ny bil.

Arkitekten Metin Aydin håber, at folk får øjnene op for hans Facebook-side, ’Mere bil for pengene,’ så man kan spare penge, når man skal have sig en ny bil.

Ny Facebook-side hjælper med billig bil

Højbjerg-arkitekten Metin Aydin vil på Facebook-side hjælpe med at spare på bilkøb

Af
Camilla Olesen

Tit er der rabat at hente, hvis man køber mange af den samme slags, og den tankegang har Højbjerg-arkitekten, Metin Aydin nu forsøgt at overføre til en helt ny Facebook-side.
Han har nemlig oprettet siden, der hedder 'Mere bil for pengene.' Den handler om, at hvis man går sammen om at købe bil, ville det være muligt at få mængderabat, påstår han.
“Hvis jeg køber bukser, så køber jeg for eksempel altid tre eller fire par ad gangen. Det gør jeg, fordi jeg tit får det ene par gratis. Udfra samme filosofi tænker jeg, at det må være muligt at få rabat, hvis man er flere, der går sammen om at købe bil,” forklarer Metin Aydin.
Tanken er ikke, at det skal være den samme bil, folk skal købe, men at det skal være hos den samme forhandler.

God rabat-sandsynlighed

Metin Aydin har en helt klar fornemmelse af, at Facebook-siden nok skal blive en succes.
“Hvis man ringer til en forhandler og siger, at man gerne vil købe en bil, så skal man give en eller anden pris. Siger man så, at man gerne vil sælge sin egen bil samtidig med, falder prisen, og hvis man så nævner, at man gerne vil købe flere biler, så skal de have kuglerammen frem,” siger Metin Aydin og fortsætter:
“For mig indikerer det, at der er mulighed for at spare penge. For at det her kan lade sig gøre, og folk kan komme i kontakt med hinanden, så er det nødvendigt, at man gør det online, for man kender sjældent mange, der er i gang med at købe bil samtidig som en selv.”

Egen bil skal ud

Han fik idéen til konceptet, fordi han selv ønsker at sælge sin bil.
“Det handler jo om, at man altid føler, at man får for lidt for sin gamle bil og skal give for meget for den nye. Samtidig skulle jeg også snart have nye bukser, og så var det, jeg fik koblet de to ting sammen, og tænker i mængderabat,” siger han. Han er lige startet op med siden, og der er derfor ikke så mange likes endnu, men han forventer, at de kommer løbende.

Publiceret 26 November 2013 12:00