Det er her, der er planer om, at der skal opføres et nyt center.

Det er her, der er planer om, at der skal opføres et nyt center.

Forretningsdrivende utilfreds med center

Der er planer om at nyt center ved Oddervej i Højbjerg. Det er ikke noget, der vækker begejstring hos blandt andet tøjbutikken Fru Lund

Af
Camilla Olesen

At der er lagt op til, at der skal ske en forandring ved Oddervej og Heidesvej i Højbjerg er der ingen, der har negative indvendinger imod. Men når det handler om de planer Aarhus Kommune og ejendomsudvikler, direktør hos Remien Ejendomme, Claes Remien, har for området, så forsvinder de positive meldinger fra områdets erhvervsdrivende. Tanken er, at der skal opføres et center, der blandt andet skal indeholde supermarked, ubemandet tankstation og fastfood.
Hos tøjbutikken Fru Lund er kampen sat ind for at forhindre det.
“Det ville være en langt bedre idé, hvis man fokuserede på at gøre noget ved Skåde Centret, Rundhøj Centret og Amtsgården. Det er spøgelsesområder. Vi har et ansvar overfor de eksisterende erhvervsdrivende. Kommunen må bygge, hvad den vil, men lokalplanen for 2009 skal overholdes,” lyder det fra Helle Aspen, der er ansat hos Fru Lund.

Brug energien rigtigt

Gitte Aspen mener, at det var bedre, hvis energien blev sat ind på det, der ligger i området i forvejen.
“Det er tarveligt, at der skal laves en ny klods så tæt på Skåde Centret. Giv os i stedet et fedt medborgerhus og nogle butikker, vi ikke har i området i forvejen, for der er både spisemuligheder, tankstationer og handlemuligheder,” siger Helle Aspen.


null

Publiceret 04 June 2013 16:00