Thorsten Schmidt og Rikke Malling glæder sig til at byde velkommen i Villa Dining, hvor de indleder et nyt samarbejde med Kähler Design.

Thorsten Schmidt og Rikke Malling glæder sig til at byde velkommen i Villa Dining, hvor de indleder et nyt samarbejde med Kähler Design.

Malling & Schmidt bliver til Villa Dining

Et nyt mad- og indretningskoncept ser dagens lys, når Malling & Schmidt sammen med Kähler Design åbner Villa Dining

Af
Grethe Bo Madsen

"Vi vil gerne give folk en følelse af at få serveret mad hos os 'helt privat'. Vi kan godt lide at hygge os, også når vi er på arbejde, og det nye madkoncept med Villa Dining giver super gode muligheder for at få det hele til at gå op i en højere enhed," fortæller Thorsten Schmidt, om det nye samarbejde med Kähler Design.
"Villa Dining giver os rigtig god mulighed for at levere nordisk mad i topklasse til endnu flere folk. Vi elsker det vi laver, og den følelse kan Villa Dining føre ud til vores gæster," understreger han.
Sammen med Kähler Design er ægteparret Rikke Malling og Thorsten Schmidt klar til igen at byde gæster velkommen i patriciervillaen på Grenåvej, hvor Kähler Design har sat et kraftigt fingeraftryk på indretningen.
"Der er indretningsmæssigt lagt stor vægt på den hjemlige hygge, Kählers unikke historie og de nordiske designtraditioner. Vi hare lagt meget stor vægt på at skabe en afslappet stemning," siger ejeren bag Kähler Design, Frantz Longhi.

Jul i Villa Dining

Fredag 7. december åbner Villa Dining - et nyt samarbejde mellem Kähler Design og Malling og Schmidt - på Grenåvej 127 i Risskov
Villa Dining har åbent mandag til lørdag kl. 18.30-21.30. Reserver bord på info@villadining.dk
Alle dage frem til 22. december tilbyder Malling & Schmidt appetizers og aperitif, en tre-retters nordisk middag med vin ad libitum samt kaffe/The med sødt til 599 kr.
I december bydes alle gæster velkommen med en Kählergave til vejledende pris på 500 kr.

Publiceret 06 December 2012 09:00