Gæt en jul:

Et forskruet gaveorgie

Hendes jul handler ikke om gaver, men om at gå ture i skoven og bage klejner sammen med dem, hun holder af

Af
Af Marie Højlund

Denne uges hovedperson er modstander af et hysterisk gavehalløj, hvor det ikke handler om at give noget betydningsfuldt til hinanden. I stedet håber hun, at der bliver tid til bare at være sammen.
"For min skyld kunne vi godt holde jul uden gaver. Min jul handler om at stå i køkkenet en hel dag sammen med mine nærmeste og bare være sammen med dem, som jeg har det rigtig godt sammen med," siger hun.

Kæmpe jul

Hun er opvokset med en storfamiliejul, hvor juleaften aldrig talte under 15 personer. Men i år bliver det en lille jul sammen med hendes allernærmeste.
"Det er også hyggeligt at være mange i julen, men jeg nyder også freden ved bare at være en lille flok. Så er der heller ikke så mange gaver under træet," siger hun med et smil på læben.

Lys og kaffe

Selvom hun ikke er til gaveræs, køber hun dog julegaver til dem, hun har kær.
"Jeg håber meget, at jeg får tid til at bruge midtbyen, når jeg skal finde årets gaver. Jeg synes, at det er så hyggeligt at gå rundt derinde under julelysene med en kop kaffe i hånden. Jeg håber også, at jeg har tid nok til at finde de rigtige gaver. Gaver, hvor der er tanker bag og som ikke nødvendigvis står på folks ønskelister," siger hun og afslører, at hun slet ikke har tænkt på at lave sin egen ønskeliste endnu.
Hvis jul er beskrevet her? Er det Renee Toft Simonsen, Vickie Jo Ringaard eller Sara Slott?
De kendtes jul
Lokalavisen præsenterer kendte aarhusianeres jul i løbet af de næste fire uger
Se om du kan gætte, hvis jul vi beretter om her og få svaret senere på ugen.

null

Publiceret 26 November 2012 09:00