Marcus Wederby og Julie Vinter-Schou fra Mårslet Skole var med, da håndbold-forbundets karavane var forbi og spillede håndbold med eleverne i nogle timer.

Marcus Wederby og Julie Vinter-Schou fra Mårslet Skole var med, da håndbold-forbundets karavane var forbi og spillede håndbold med eleverne i nogle timer.

Landsholdsfrø i Mårslet

Dansk Håndbold Forbunds håndboldkaravane har netop været på besøg i Mårslet

Det sydede af liv, og svedperlerne piplede frem i ansigterne på 4. klasses-eleverne fra Mårslet Skole.
Onsdag havde hele årgangen besøg af håndboldkaravanen fra Dansk Håndbold Forbund.
Lars Møller er udviklingskonsulent i forbundet og havde taget to kolleger med til hallen i Mårslet, hvor den stod på håndbold det meste af dagen.
"Idéen er, at vi skal vise, at håndboldsæsonen er i gang, og hvad vi kan med sporten. Børnene har behov for udfordringer, og dem prøver vi at opfylde ved leg med bolden. Vi arbejder med grundelementerne i sporten, og med karavanen hjælper vi den lokale håndboldforening med at præsentere håndbolden som sport," fortæller Lars Møller.

Talenter på vej

Med karavanen er én af idéerne også, at den lokale klub skal have fat i flere aktive spillere
Og ud fra elevernes engagement at dømme denne onsdag formiddag skulle der være gode muligheder for et par nye super talenter til TMG Håndbold. Måske endda potentielle nye landsholdsfrø - i hvert fald hvis man skal tro formand i klubben, Ole Gade.
"Jeg er målløs over, at så mange siger, de ikke kan spille håndbold, og så se hvor store talenter, der rent faktisk render rundt her," siger han.
To af eleverne var da også vældig begejstret for dagen i håndboldens tegn, og i hvert fald 10-årige Julie Vinther-Schou var vild med harpiks-kuglen.
"Jeg synes, det er rigtig sjovt, og jeg har tænkt mig til at starte med at spille håndbold. Jeg har fået meget ud af det, og man kommer virkelig til at svede," fortalte Julie fra 4.D på Mårslet Skole.
Hendes kammerat, 10-årige Marcus Wederby fra parallelklassen, 4.A har haft en sjov dag, men da han spiller fodbold, har han ikke lyst til at starte med håndbold.
"Jeg har gået til håndbold før, og jeg synes, det er rigtig sjovt, men jeg spiller fodbold. Men det har været sjovt at være med," sagde Marcus, inden den atter stod på håndbold.

Publiceret 12 September 2011 09:00