Formand for TMG Motion, Steen Bille, er glad for, at der er så mange, der er strømmet til det nye TMG Motion i Mårslet.

Formand for TMG Motion, Steen Bille, er glad for, at der er så mange, der er strømmet til det nye TMG Motion i Mårslet.

I kø for at motionere

Folk strømmer til helt ny motions-mulighed i Mårslet

Helt nye maskiner til styrketræning og en sal fyldt med cykler til indoor cycling - det der normalt kaldes for spinning - har netop set dagens lys i Mårslet.
Testrup Mårslet Gymnastikforening, TMG, har nemlig fået et helt nyt motionsrum ved siden af TMG's idrætsanlæg, og indtil videre er det en kæmpe succes.
I hvert fald strømmer medlemmerne til TMG Motion ifølge formand Steen Bille.
"Folk har stået i kø for at blive medlem. Vi har fået så mange roser, og jeg synes, at tallene viser, at der er et marked for det herude," fortæller Steen Bille.

De unge familier

På bare fem dage er det lykkedes TMG Motion at få omkring 160 betalende medlemmer, og der er cirka 100 tilmeldingsblanketter mere i omløb. Medlemmerne er i alderen 15-83 år, og der er mulighed for at træne hver dag mellem klokken 6 og 23.
"Der er tre overraskelser i aldersgrupperne. Vi har fodbold-knægtene på 16, der kommer herned og træner. Vi har en stor gruppe af seniorer, så der nærmest er ved at komme en seniorklub i selve klubben, så vi bliver nødt til at finde på noget kaffe eller noget, så de kan hygge sig med det. Og så har vi de yngre børnefamilier, som normalt er rigtig svære at få fat i. Men folk kan gå herned - de skal ikke ud at køre først, og det gør en stor forskel for børnefamilierne," siger Steen Bille.

På tvært af sporten

Han fortæller, at der er rigtig mange af medlemmerne, der ikke i forvejen har været en del af TMG, og det er en stor glæde for ham og alle de andre, der har brugt tid på at få lokalerne op at stå.
Dem, der er medlem af TMG i forvejen, kommer også til at mødes på en anden måde med de nye motions-faciliteter.
"Det kommer til at generere et helt nyt fællesskab i foreningen. Det bringer folk sammen fra alle ender af byen, og de forskellige idrætsgrene kommer til at mødes på tværs," fortæller Steen Bille.

Publiceret 17 March 2011 10:30