En stor flok frivillige

De nye motions-faciliteter i Mårslet var ikke blevet en realitet uden de mange frivillige hænder

Testrup Mårslet Gymnastikforening, TMG, har netop åbnet helt nye motions-lokaler.
Formand for TMG Motion, Steen Bille, er glad for, at der er blevet taget så godt imod TMG Motion, for der ligger rigtig mange frivillige timer bag den helt nye pavillon, der ligger ved siden af TMG's idrætsanlæg i Mårslet.
Gennem det seneste halve år har der været run på de frivilliges timer i de nye motions-lokaler. Omkring 40, bestyrelsesmedlemmer, instruktører og engagerede lokal-folk har knoklet for at få TMG Motion op at stå.
"Det er helt vildt, hvad der er blevet arbejdet. Nogle gange har vi været 15 mennesker her en lørdag for at knokle. Det har været hårdt, men det har også været hyggeligt, og foreningsånden har levet," smiler Steen Bille.
Idéen til den nye træningspavillon er udsprunget af et flere-årigt projekt om en multihal ved idrætsanlægget i Mårslet, men indtil videre er det ikke lykkedes. Det er TMG Motion til gengæld, men det var ikke gået uden de mange frivillige hænder.

All in

Søren Skov Skjødt, er blot én af de mange frivillige, der har lagt timer i centeret, og her efter åbningen er han ulønnet instruktør.
"Det er jo en helt fantastisk gave til lokalsamfundet. Vi møder hinanden på kryds og tværs, og det er dejligt. Os frivillige er engageret i lokalsamfundet, og det har høj prioritet for os. Det gavner hele byen, at vi har fået den her motions-mulighed," fortæller Søren, der med egne ord, har lagt sindssygt mange timer i TMG Motion.
Siden december har han stort set brugt hver dag i pavillonen og kun en håndfuld weekender, har han holdt TMG Motion-fri.
Men han har nydt det sammen med alle de andre mennesker, der har lagt timer i lokalerne.

null

Publiceret 17 March 2011 16:00