60-års fødselaren Frede Damgaard har i snart 40 år beskæftiget sig med terapi i den alternative verden.

60-års fødselaren Frede Damgaard har i snart 40 år beskæftiget sig med terapi i den alternative verden.

38 år med urter og irisanalyse

Pioner indenfor den alternative verden fylder 60 år

Af
Af Claus Jacobsen

Claus Jacobsen Kommunikation

Frede Damgaard, Klostertorvet 6-8, 3. sal tv, 8000 Aarhus C, er en af Danmarks førende som komplementær terapeut med speciale i ernæring, urter og irisanalyse.
Den 14. marts fylder han 60 år, stadig med fuld fart på både i Danmark og i udlandet, der gennem flere år har gjort brug af hans ekspertise.
Allerede som 22-årig begyndte Frede Damgaard at interesse sig for, hvad man dengang lidt skeptisk kaldte alternativt. I dag er en øget bevidsthed hos befolkningen om, hvad den selv kan gøre for at holde sig sund og rask ændret radikalt, hvilket ikke mindst skyldes hans indsats.
I de 38 år, Frede Damgaard har virket, har han rådgivet omkring 1.900 klienter med omkring 500 årligt, og han holder desuden foredrag over hele landet for helsekostpersonale, behandlere, kosmetologer, zoneterapeuter, akupunktører og ernæringsterapeuter, der gør brug af hans viden indenfor hver deres speciale. Krop og sjæl hænger sammen.
Frede Damgaards arbejde er baseret på de uddannelser, som han har taget gennem årene og som parres med hans egen erfaring og virke. Hans fokus bygger på vigtigheden af at fortælle, hvad folk selv kan gøre for at holde sig friske efter eventuelle belastninger med den rette kost, livsstil og naturens urter og kosttilskud.
Han er en eftertragtet foredragsholder i Norge især, men tidligere også i Luxemburg, Belgien og Spanien.

null

Publiceret 11 March 2011 08:30