Lina Just har valgt at lukke Just Decorate i Hørret. Sidste åbningsdag er mandag 31. januar.

Lina Just har valgt at lukke Just Decorate i Hørret. Sidste åbningsdag er mandag 31. januar.

Just Decorate lukker og slukker

Lina Just har valgt at lukke sin gårdbutik i Hørret

"Ej, er det rigtigt, at du lukker. Hvorfor det?" Den sætning har Lina Just, der er indehaver af gårdbutikken Just Decorate i Hørret, fået nogle gange.
Og den er god nok. Sidste åbningsdag i butikken, der har alt indenfor køkkenlivet, er mandag 31. januar.
Lina har valgt at omprioritere sin tid og er kørt død i, at hun hele tiden skal være på, da hun har været eneste ekspedient bag disken i butikken, der har bugnet af farver.
"Jeg har haft svært ved at kombinere arbejds- og familieliv. Jeg har tre børn, og jeg kan ikke rigtig forene de to ting. Det er min helt egen beslutning, at jeg har valgt at lukke, og nogen gange skal man stoppe, mens legen er god," siger Lina Just.

Kæmpe ophør

Igennem den tid hun har drevet butikken, har hun fået en stor kundekreds fra lokalområdet, men også fra Risskov, Hørning og centrum.
"Jeg har været alene om det hele, og jeg synes, at selv om jeg har haft fri, har jeg alligevel ikke holdt fri. I hovedet har jeg været på arbejde, selv om jeg i virkeligheden ikke har været der fysisk," siger Lina, der holder kæmpe ophørsudsalg i butikken frem til lukningsdagen, hvor hun holder åbent til klokken 20.
Indtil da er der gode besparelser at hente på alle varerne.

Tilbage på skolebænken

Oprindeligt er Lina Just uddannet lærer, og hun leger lidt med tanken om at vende tilbage til skolelivet. Dog ikke bag katederet, men foran det. Hun overvejer nemlig at søge ind på enten pædagogisk-psykologi eller pædagogisk-sociologi.
"Jeg skal lige have et par måneder, hvor jeg forholder mig til mig selv og mine børn, og så kan det godt være, at jeg har en lille plan om at læse igen," siger Lina Just.

null

Publiceret 20 January 2011 13:00