Christoffer Flintholm.

Christoffer Flintholm.

Farvel til 2010:

Året der gik - året der kommer

Af
Af Christoffer Flintholm

indehaver Kirstinelund A/S

Lystrup

Ligesom vinteren både startede og sluttede året med bidende kulde og sne, har 2010 været et år for os erhvervsdrivende, hvor alt kunne ske.

Store omskift i medarbejder staben, hårdt fokus på rentabilitet og bundlinje. Det at få ordrer i bogen er ikke længere noget, som bare kommer dalende fra himlen, som visse andre ting i øjeblikket. Der skal arbejdes hård og målrettet, et ?mind set? og en måde at arbejde på, som kun de ældre generationer kan huske hvordan var, og mange endda næsten har glemt.

Det er alvor. Vi har store udfordringer, som venter forude og ikke mindst i året der kommer.

Vi har en krise som vi kun har set begyndelsen af, og et hårdt pres fra Asien og Østeuropa, som vi er nød til at tage alvorligt. Noget der kræver en mere nøgtern tilgang til livet, og en ny måde at handle på.

Hvad end man er medarbejder eller selvstændig erhvervsdrivende, så skal vi stå på tæer, tage ansvar, løfte i flok mod et fælles mål, hvor innovation, hårdt arbejde, viden deling og fællesskab skal være nogle af nøgleordene.

Vi skal bryde vores normale rutiner, turde tænke alternativt, turde lade vore konkurrenter være vores allierede.

Vi skal i højre grad udnytte og opsøge de synergieffekter der er omkring os. Søge mod fællesskaber både fysisk og mentalt. På den måde tror jeg på, at også regningerne i 2011 bliver betalt.

null

Publiceret 26 December 2010 11:00