”Vi lægger vægt på, at de indsamlede penge går til noget, der ellers ikke var råd til. Det skal ikke bare være en pose penge, der lapper nogle huller i budgettet,. Pengene skal bruges til at skabe nye muligheder,” understreger de tre løbere i KUUL, Henrik Schriver (tv), Jan Tagesen og Gert Hougaard.

”Vi lægger vægt på, at de indsamlede penge går til noget, der ellers ikke var råd til. Det skal ikke bare være en pose penge, der lapper nogle huller i budgettet,. Pengene skal bruges til at skabe nye muligheder,” understreger de tre løbere i KUUL, Henrik Schriver (tv), Jan Tagesen og Gert Hougaard.

KUUL overrækker 150.000 kr. til hjertebørn

For fjerde år i træk løber de tre ekstremløbere i KUUL 3. søndag i advent ud med penge til hjertesyge børn på Skejby Sygehus. Igen i år opfordrer de andre til at løbe med de sidste fem kilometer for at skabe ekstra opmærksomhed om de hjertesyge børn

Af
Grethe Bo Madsen

Henrik Schriver, Jan Tagesen og Gert Hougaard, der tilsammen udgør velgørenhedsløbeklubben KUUL, står tidligt op på søndag.
For fjerde år i træk skal de ud og aflevere en stor pose penge til de hjertesyge børn på Skejby Sygehus.
Helt præcist afleverer de i år 150.000 kr. som de har samlet ind gennem deres løbeaktiviteter det seneste år. Sammenlagt har de siden starten i 2007 overrakt 750.000 kr. til hjerteafdelingen for børn på Skejby Sygehus.
Men inden de når frem til Skejby Sygehus, har de været adskillige gange rundt om Brabrand Sø.
”Tredje søndag i advent er festdagen i KUUL. Det er den dag, vi overrækker resultatet af årets indsamling til hospitalet. Det markerer vi ved at løbe rundt om Brabrandsøen i 12 timer. Vi tilbagelægger omkring 100 kilometer fra midnat til kl. 12 søndag formiddag,” forklarer Henrik Schriver.
Gennem hele natten har de tre løbere selskab af løbere fra Brabrand IF.
”Derefter løber vi til Storcenter Nord, hvor vi mødes med alle dem, der har lyst til sammen med os at løbe de sidste fem kilometer til Skejby Sygehus, hvor vi sammen overrækker resultatet af vores indsamling i 2010 til hospitalet,” fortæller Henrik Schriver og fortsætter:
”Det er andet år i træk at vi opfordrer folk til at løbe sammen med os ud og aflevere pengene. Det betyder meget, at vi får opbakning til vores events. På den måde er folk med til at skabe opmærksomhed om sagen, og det kan i sidste ende betyde bedre sponsorater til fordel for børnene. Derfor håber vi, at mange har lyst til at møde op og være med til at gøre en forskel.”

Løb med KUUL og hjælpe de hjertesyge børn

KUUL-løbet 2010 finder sted søndag 12. december.
KL. 12.15 løbes fra Brabrandsøen til Storcenter Nord og videre ud til Skejby Sygehus - en tur på 14 kilometer.
Kl.14.00 løbes fra Foyeren i Storcenter Nord og ud til hospitalet – en tur på fem kilometer.
Tempoet er så langsomt, at alle, også børn, kan være med.
Det er gratis at løbe med og de 300 første, der tilmelder sig, får en gratis løbetrøje fra Adidas.
Resultatet af årets indsamling overrækkes ved en reception på hospitalet kl. 15.30.
Tilmelding på www.kuul.dk , hvor du også kan læse mere om løbet.

KUUL kommer af det norske

KUUL kommer af det norske "kuul", der betyder sejt og er samtidig en fordanskning af det engelske cool.

De støtter KUUL

Verdens største batteriproducent Duracell, Spar Nord, Legetøjsgrossisten K:E Mathiesen, Sportmaster, Adidas, IDEmøbler, Kapitalfonden Axcel og Storcenter Nord er blandt de tre løberes hovedsponsorer.

Publiceret 04 December 2010 06:00