Advokat:

Sensor over skydedøre er skiftet

Advokat Kurt Rasmussen har fået bekræftet, at sensoren over skydedørene ved Trøjborgcentret, hvor en 69-årig mand kom til skade, er skiftet ud

Af
Af Martin Hansen

"De har bekræftet, at sensoren er skiftet. Advokat fra Nykredit fortæller, at sensoren er skiftet som følge af en fejlmelding på dørene i efteråret 2009. Og da der nu sidder en anden type sensor på dørene, er der sandsynligvis ikke noget formål i at have en syns- og skønsmand til at gennemgå selve ulykkesstedet."
Sådan siger advokat Kurt Rasmussen, som repræsenterer Mogens Bøving på 69 år, der kom til skade ved de elektroniske skydedøre i marts 2009. Han brækkede lårbenet, da han stod stille mellem skydedørene. Nykredit, som er Trøjborgcentrets forsikringstager, vil ikke udbetale erstatning og kalder ulykken "et hændeligt uheld."

Tv-optagelser nu i centrum

Advokat Kurt Rasmussen vurderer nu, at det mest sandsynlige er, at en syns- og skønsmand i stedet gennemgår sagens bilag, herunder nogle tv-optagelser, som Lokalavisen lavede på Trøjborgcentret efter ulykken.
"Det bliver sådan, at både jeg og modpartens advokat kan stille nogle spørgsmål til syns- og skønsmanden, som kommer fra Teknologisk Institut," fortæller Kurt Rasmussen, som er af den opfattelse, at den gamle sensor er væk.
Men her stopper forvirringen ikke. Mogens Bøving mener nemlig, at billeder viser, at der ikke blot har siddet to sensorer siden ulykken, men mindst tre forskellige sensorer. Det skal advokat Kurt Rasmussen nu undersøge.
Nykredit vil trods gentagne henvendelser ikke tale med Lokalavisen. Og producenten af skydedørene, Tormax, vil heller ikke sige noget, da de skal afgive forklaring i den kommende retssag, som ventes til foråret eller sommer 2011.
Offeret i sagen, Mogens Bøving, er til gengæld klar i mælet:
"De har jo fjernet bevismaterialet i sagen, og det håber jeg ikke, de kan slippe godt fra."Lokalavisen testede i 2009, om man kan blive ramt af skydedørene i Trøjborgcentret.
Se videoindslaget her

null

Publiceret 23 November 2010 14:00