23-årige Nikolaj Hendriksen kommer til at stå i spidsen for den nye Netto i Brabrand.

23-årige Nikolaj Hendriksen kommer til at stå i spidsen for den nye Netto i Brabrand.

Netto åbner i Brabrand

Slår dørene op til 1000 kvadratmeter butik på Silkeborgvej

Af
Af Hanne Vammen

Der er lagt op til et brag af en åbningsfest, når Netto torsdag 2. december åbner en ny butik på Silkeborgvej 650 ved den gamle Opel forhandler i Brabrand.
Udviklingschef Carsten Hadsbjerg fortæller, at butikken får et bruttoareal på 1000 kvadratmeter.
"Det giver mulighed for at præsentere en rigtig flot og overskuelig butik med god plads til at komme rundt. Der er ligeledes gode parkeringsfaciliteter og tilkørselsforhold, idet der er ca. 70 p-pladser", fortæller han.

Ung butikschef

Det er butikschef Nikolaj Hendriksen på 23 år, der kommer til at stå i spidsen for butikken.
Nikolaj startede i juni 2005 som servicemedarbejder i Netto Ry, hvor han arbejdede til oktober 2009 og blev salgsleder.
Nikolaj besluttede sig for at holde en lille pause og rejse verden rundt. Da han kom tilbage, blev han souschef i Netto Harlev, og nu kan han altså skrive butikschef for Netto Brabrand på visitkortet.
Det er Nikolajs første opgave som butikschef, og han glæder sig til at bygge et godt forhold op til kunderne og få et godt samarbejde med de nye medarbejdere.

Borgmester klipper snor

Det er borgmester Nicolai Wammen (S), der vil stå for den officielle indvielse af butikken, idet han kommer forbi og klipper snoren.
På åbningsdagen spiller Nettos jazz-orkester op til en festlig dag. Fra kl. 7.30 til otte vil der blive serveret kaffe og rundstykker uden for til de morgenfriske. Hele dagen indtil kl. 22 vil der være smagsprøver og attraktive åbningstilbud.

Publiceret 19 November 2010 07:30