Caféejer Mads Poulsen og chefkok Ida Kirk Foged, der er uddannet i USA indenfor Rawfood området.

Caféejer Mads Poulsen og chefkok Ida Kirk Foged, der er uddannet i USA indenfor Rawfood området.

Råbar:

100 procent økologisk café

Den nye café Råbar på Vester Allé satser på Rawfood og økologi

Århus har fået et nyt spisested, der vil ruske op i byens caféliv med et nyt og anderledes koncept, der omfavner Rawfood-bølgen.
"Vi er en 100 procent økologisk café, fordi vi tror på, at sund og økologisk mad skal være standard og ikke blot et nicheprodukt. Det skal være lækkert, sundt og til fornuftige priser," siger idémager og ejer Mads Poulsen.
Fra kl. 9 om morgenen kan du komme forbi til en gang morgenmad, power smoothies og frispresset juice. Bliver du hængende lidt længere, kan du sætte tænderne i en Rawfood-salat, sandwich eller suppe med et glas bio-vin eller en øl til. Maden er tag-med venlig, så du kan også vælge at tage den med hjem at spise.
Råbar har plads til 150 personer og er åbent dagligt til kl. 19. Den ligger på Vester Allé 15 med indgang fra å-siden bag Atlas/Voxhall, og når de livlige naboer fester og har koncerter, vil caféen holde længe åbent og diske op med økologiske cocktails med og uden alkohol.

Publiceret 16 November 2010 07:00