Dette og flere andre fotos fra overvågningskamera har været med til at fælde to unge røvere.

Dette og flere andre fotos fra overvågningskamera har været med til at fælde to unge røvere.

Drenge på 17 og 18 år erkender røverier

To drenge har erkendt røveri mod ung mand ved hæveautomat samt røveri mod 58-årig kvinde, som fik brækket hoften under overfaldet

To drenge på 17 og 18 år har erkendt, at de står bag to røverier i Hasle tirsdag 9. november.
Det ene røveri blev begået kort før kl. 6 om morgenen mod en 58-årig kvinde, som var stået af bussen ved Hasle Torv og på vej til skolen, hvor hun arbejder.
Drengene skubbede kvinden omkuld bagfra og stjal hendes taske, hvor hun havde et mindre kontantbeløb. Under faldet brækkede kvinden hoften og måtte indlægges i flere dage.
Det andet røveri foregik sent om aftenen kl. 23.07 mod en 23-årig mand ved en hæveautomat på Hasle Torv.
Den unge mand havde netop hævet penge, da de to røvere trængte sig ind på ham og med en kniv truede ham til at give dem pengene. Offeret holdt dog godt fast i sedlerne, som blev revet i stykker, og han nægtede at hæve flere penge til dem, selvom de truede ham til at gøre det.
Østjyllands Politi udsendte i fredags flere overvågningsbilleder fra hæveautomaten af de to røvere, som har medvirket til, at politiet søndag eftermiddag kunne anholde de to drenge på 17 og 18 år.
Den 17-årige er fra lokalområdet, mens den 18-årige er fra Midtjylland, og der blev fundet effekter fra begge røverier under ransagning af deres bopæle.
De har da også begge to erkendt sig skyldige i røverierne, oplyser Østjyllands Politi, og blev mandag varetægtsfængslet i fire uger.

Publiceret 15 November 2010 13:45