Jacob Hansen var yderst tilfreds med sine første standpunktskarakter på Viby Gymnasium.

Jacob Hansen var yderst tilfreds med sine første standpunktskarakter på Viby Gymnasium.

1.a:

Så landede karaktererne

Tilfredsheden var stor hos 1.a-eleverne, da de fik deres første karakterark

Klokken 10.01 fredag formiddag loggede Jacob Hansen fra 1.a på Viby Gymnasium ind på nettet og tjekkede sine første standpunktskarakterer. Og som blikket løb nedad siden på den bærbare pc, blev smilet større og større.
"Jeg er rigtig godt tilfreds. Der står dog, at jeg skal sige noget mere i timerne, men det vidste jeg jo godt. Jeg må bare til at deltage noget mere i timerne, så kan det være, at karaktererne er endnu højere næste gang," smilede Jacob.
Han kunne da heller ikke være andet end tilfreds, for med tre 4-taller, fem 7-taller og to 10-taller, var der vist ikke meget at klage over.

Lidt nervøsitet i luften

Klokken lidt i 10 var han dog lidt spændt på at se, hvilke karakterer, der ville stå, og han var tilsyneladende ikke den eneste 1.a'er, der tænkte over tallene. For mens Jacob sad og ventede ved computeren, gik Sebastian og Alexander forbi. Her stak Alexander to fingre i luften og sagde: "To minutter til døden."
Det blev det dog ikke umiddelbart for nogle af eleverne, for generelt var eleverne i 1.a tilfredse med deres karakterer. Især Cecilie havde det helt store smil fremme. Det var nemlig blevet til seks 10-taller og ikke en eneste karakter under syv.
"Jeg er i hvert fald glad, og det er langt højere end forventet," lød det fra en smilende Cecilie.

null

Publiceret 05 November 2010 15:30