De fleste frivillige er pensionister, men nu efterlyser Kirkens Korshærs Genbrugscenter unge til at indgå i teamet af frivillige.

De fleste frivillige er pensionister, men nu efterlyser Kirkens Korshærs Genbrugscenter unge til at indgå i teamet af frivillige.

Efterlysning:

Unge med sans for genbrug

Kirkens Korshærs Genbrugscenter i Århus N søger unge, der har lyst til at engagere sig i genbrugsbutikkens frivillige arbejde

Af
Grethe Bo Madsen

Selv om overskuddet det første år i Kirkens Korshærs Genbrugscenter på Jens Baggesens Vej blev ganske pænt, er ambitionerne meget højere.
”Vi vil meget gerne have omsætningen op over 1 mio. kr. så der bliver mere i overskud til Kirkens Korshærs sociale arbejde. Men for at nå det niveau, er det nødvendigt med flere frivillige, så vi kan udvide åbningstiden i hverdagene og holde åbent alle lørdag. Det ville gavne omsætningen, men vi er ikke frivillige nok til, at det kan lade sig gøre,” forklarer Lars Christensen, der selv er frivillig.
Allerhøjest på ønskesedlen står unge frivillige, og Lars Christensen er sikker på, at der i mange unge banker et hjerte, der brænder for genbrug, og det er lige præcis dem, Kirkens Korshærs Genbrugscenter gerne vil i kontakt med.
”Genbrugsbutikker har et imageproblem. Mange tænker, at det er kedelige og halvtriste butikker, men sådan er det langt fra. Der er mange spændende mennesker, som kommer her, og der er masser af liv. Men det er korrekt, at vi, der er frivillige lige nu, er pensionister, og det vil vi netop gerne ændre på ved at få nogle unge mennesker med i flokken af frivillige,” uddyber Lars Christensen.

Vil du være frivillig

Er du interesseret i at høre mere om det frivillige arbejde i Kirkens Korshærs Genbrugscenter, kan du kontakte frivilligkoordinator Kirstine Kofoed Støttrup på tlf. 86125666.

Publiceret 01 November 2010 07:30