Jan Toftdal er ét af medlemmerne i Lions Club i Solbjerg. Han er én af dem, der sørger for at gøre tilværelsen lidt sødere for børn og ældre i Solbjerg.

Jan Toftdal er ét af medlemmerne i Lions Club i Solbjerg. Han er én af dem, der sørger for at gøre tilværelsen lidt sødere for børn og ældre i Solbjerg.

40 år med løverne i Solbjerg

Lions Club i Solbjerg har 40 års fødselsdag

Igennem de seneste 40 år har borgerne i Solbjerg haft glæde af, at Lions Club har eksisteret. Det er nemlig blandt andet både blevet til støtte til skolebørn, ældre og øvrige institutioner gennem tiden.
Klubbens pressemedarbejder, Jan Toftdal, har været med i "løve-livet" i 16 år, og han glæder sig over, at det er lykkedes Lions Club at støtte mange gode formål gennem tiden.

Lokal støtte til gode formål

Som medlem af Lions Club er man med til at samle penge ind til almen, nyttige, sociale projekter.
"Vi gør lidt ekstra for at forsøde tilværelsen for folk i Solbjerg, der søger om støtte fra os. Som medlem af Lions skal man have en oprigtig interesse i at ville hjælpe andre mennesker, og man skal have det psykiske overskud til at gøre noget for andre," fortæller Jan Toftdal.
I Solbjerg er det blandt andet skolen og Søsport, der har nydt godt af klubbens pengegaver, som de i øvrigt samler ind i løbet af året. Hos Lions er der nemlig to forskellige kasser, én hvor medlemmerne indbetaler kontingent og så aktivitetskassen, som er den velgørende formål får penge fra.
Blandt andet arrangerer Lions Club et årligt loppemarked, hvor der som regel er et overskud på omkring 30.000 kroner. Derudover er der også bankospil i hallen i Solbjerg hvert år, Solbjerg Søløb og diverse andre ting.
Blandt andet har "løverne" planer om, at holde en fastelavnsfest næste år for byens børn.
"Vi kigger på, hvad vi kan finde på at lave for at få penge i kassen. Det kunne også være en kunstudstilling eller en koncert. Det handler bare om at finde arbejdskraft, så vi kan få det op at stå," siger Jan Toftdal.

null

Publiceret 01 November 2010 13:00