Genåbningen af Lystrup Svømmehal er udskudt til et sted mellem 22. og 26. november. Arkivfoto.

Genåbningen af Lystrup Svømmehal er udskudt til et sted mellem 22. og 26. november. Arkivfoto.

Åbningen af Lystrup Svømmehal trækker ud

Svømmehallen i Lystrup åbner først i slutningen af november

Af
Anette Bonde

Som tidligere omtalt er Lystrup Svømmehal i øjeblikket ved at blive repareret. Efter planen skulle reparationen være færdig, så svømmehallen igen var tilgængelig fra 1. november. Nu er åbningen imidlertid udsat til et sted mellem 22. og 26. november.
Fra svømmeafdelingen er man i øjeblikket ved at undersøge, hvilke muligheder der er for at tilbyde kompensation til de faste svømmere.
"Vi vil i nærmeste fremtid meddele jer, hvad der lykkes os, og hvad vi kan tilbyde jer som medlemmer", hedder det i en skrivelse, som svømmeafdelingen har sendt rundt og hvor man samtidig beklager forsinkelsen.

Lukket siden 8. oktober

Svømmehallen blev lukket 8. oktober, og så gik reparationen i gang. Membranen skulle skiftes, efter at svømmehallens udligningstank var blevet behandlet indvendig. Desværre viste det sig, at det kun gjorde sagen værre. Den membran, der blev påført, viste sig ikke at hærde eller at gå i opløsning, og arbejdet måtte gøres om.
Reparationen har imidlertid været mere tidskrævende end man regnede med.
Fra Århus Kommunes bygningsafdeling fortæller man, at man i øjeblikket er i gang med at rense den gamle membran af. I starten af næste uge begynder man at påføre den nye membran. Herefter skal den tørre i syv dage, hvorefter opsætningen af klinker og fuger begynder.

Publiceret 28 October 2010 19:00