Mød Laura fra 1.a

Af
Af Laura Lind

Navn: Laura Lind Albertsen
Folkeskole: Vestergaardsskolen i Viby fra 0-9. Tog 10. klasse på Tirstrup idrætsefterskole.
Bor i: Viby J. Bor i et stort hus i et lille villakvarter
Familieforhold: Har en lillebror og en storesøster på hhv, 14 og 20 år. Bor sammen med dem og mine forældre, Claus og Anette på hhv. 44 og 50 år.
Kæreste: Fik en kæreste på min efterskole, Jacob, som jeg har været sammen med i fire gode måneder. Han bor i området omkring Hørning/Skanderborg.
Fritidsinteresser: Jeg spiller håndbold i Brabrand - to gange træning om ugen. Derudover træner jeg et u-14 hold i håndbold, (en flok piger på 13 og 14 år)
Fritidsjob: Jeg arbejder i Føtex Bageren, Viby J, cirka to gange om ugen.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle på gymnasiet, jeg var slet ikke færdig med at lære (:
Hvorfor Viby Gymnasium: Først havde jeg ikke valgt Viby, men derimod HHX, en jeg synes ikke, at jeg lærte nok, så nu er jeg endt her - det er et super gymnasium!
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg forventer en hel masse, både på det personlige og det sociale plan. Personligt vil jeg gerne blive klogere, jeg kan rigtig godt lide at lære. Jeg er nok en lille smule stræber, når det kommer til skole, så jeg vil rigtig gerne opnå nogle gode karakterer. Socialt håber jeg på en masse relationer, som kan holde efter de tre år. Jeg håber på nogle relationer, der gør, at jeg aldrig vil glemme mine tre år i 1.a.
Min plan efter gymnasiet: Da jeg tog et form for afslapningsår på efterskolen, har jeg ikke faste planer om at gøre det igen efter gym. Men verden skal jeg ud at opleve! Min drøm er at blive journalist. Hvis jeg kunne kombinere det med at rejse, ville det være fantastisk!
Jeg ved endnu ikke, om jeg vil førsøge at komme på Journalisthøjskolen, eller om jeg eventuelt vil læse på universitet. Jeg skal i hvert fald læse videre - og så skal jeg ud at se verden!


null

Publiceret 16 October 2010 09:00