BLÅÅÅÅG (sold maskebal)

Af
Af Sussie Frederikke Kroman Jørgensen

Fredag den 1. oktober 2010 holdt Viby Gymnasium og HF SOLD, med temaet maskebal, dresscoden lød på kjole til pigerne og smoking til fyrene, og så selvfølgelig maske!
Festen startede klokken 21, og inden det havde vi fælles i klassen arrangeret forfest, hvor Sofie var så sød at lægge hus til. For mig startede festen dog allerede klokken lidt i fem, da jeg ankom med toget i Tranbjerg. Maria og Christina havde været så søde at hente mig på stationen, en plan der dog blev lettere ødelagt ved, at Anja havde valgt at komme, lige da Maria og Christina var gået hjemmefra, så hun måtte sidde helt alene på Marias værelse i 15 minutter. Vi skyndte os så meget tilbage, at Christina punkterede den ene lunge! - Eller det påstod hun, haha!
Vi begyndte så at gøre os klar til en dejlig aften, hvilket inkluderede en hel del tøj, make-up, masser af grin og dejlig (næsten hjemmelavet) pizza som Maria (næsten) lavede selv.
Klokken 19 gik turen over til Sofie til den ”rigtige” forfest, der var allerede gang i den, da vi ankom, og et monster fedt gruppebillede blev taget, vi sad og hyggede, dansede, og sang. Omkring kl. halv 9 var vi på vej mod maskeballet, bussen blev fyldt med maskerede unge.
Da vi kom, var festen allerede godt i gang, den røde løber var blevet rullet ud, og dørmændene var klar til at tage imod vores billet, så vi kunne komme ind til festen.
Der var en masse i gang, da vi kom ind, musik, masser af feststemte mennesker iklædt mange forskellige kreative masker, en bar og et kæmpe dansegulv. Det så ud til, at alle havde en god aften, men desværre sluttede festen allerede omkring klokken 23 for mig, da jeg skulle videre til fest i Odder.


null

Publiceret 07 October 2010 09:00