En fed tid er startet

Af
Af Amalie Kudsk

I fredags var der fredagscafé med temaet "Hollywood". Jeg kunne desværre ikke deltage, da jeg skulle på arbejde på mit nye job, hvor jeg står i bageren i Kvickly, Tranbjerg.
Men pigerne fra klassen fortalte mig om, hvordan det var, og det lød super fedt. Der var rød løber, paparazzier over det hele og rigtig celebrity stemning. Lidt ærgerligt jeg ikke kunne være med, men der er heldigvis mange fredagscafér endnu. Fredagscaféerne er super hyggelige og en god måde at starte en lækker weekend på.
Jeg havde fødselsdag i lørdags og holdte en fest. Nogle af de piger fra klassen, som jeg snakker mest med, var inviteret og mine veninder uden for skolen var også med. Vi havde en super sjov og hyggelig aften med grin, dans, pinlige/lidt ulækre (måske meget..) historier og drukspil.
Jeg fik en masse lækre gaver og havde i det hele taget en fantastisk dag med dejligt vejr og i selskab med de sødeste piger.

På fredag er der SOLD. Temaet er "Maskebal", så alle skal bære masker og have fint tøj på. Der er dresscode. Pigerne skal have fine kjoler på og drengene smoking. Jeg glæder mig til at se, hvor fine alle bliver. I klassen har vi snakket om at holde en fælles forfest alle sammen. Til sidste SOLD holdt vi forfest hver for sig i små grupper, så vi synes det kunne være hyggeligt at holde den sammen alle sammen denne gang. Vi skal bare lige have fundet et sted, hvor der er plads til 24 festglade mennesker.

Alle i 1.a er rigtig søde, og vi hygger os. Vi får grint en del og har det bare rigtig fedt. Men vi kan selvfølgelig også godt tage det seriøst, når vi er i gang med undervisningen. I frikvartererne sidder vi som regel ude i den store fælles sal og snakker, spiser vores frokost og bare hygger.

Lige inden efterårsferien skal vi i 1.a have vores første eksamen. Alle holdt vejret, da vi fik af vide, at vi allerede skulle til eksamen lige om lidt. Vi skal op i NV (naturvidenskab). De fleste af os, bla. mig selv, er ikke helt inde stoffet endnu, og er ret nervøse for, hvordan det skal gå os. Men det skal nok gå!
Jeg er rigtig glad for, at det lige var 1.a, jeg havnede i og nu skal tilbringe de næste tre år af mit liv sammen med de dejlige og søde mennesker, der går i klassen. Jeg tror, det bliver tre rigtig fede år, men også tre hårde år. Jeg ser meget frem til den dag, jeg og resten af klassen får huen på! Det bliver for fedt.

null

Publiceret 29 September 2010 07:30