Store klippedag blev hårrejsende succes

The Big Shave fik samlet stort beløb ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse

Af
Af Camilla Kjærgaard Olesen

13.346 kroner til Kræftens Bekæmpelse og 2,45 kilo hår. Så meget blev det til, efter at cirka 80 mennesker havde været under trimmeren i Bruuns Galleri til The Big Shave fredag 12. september.
Eventen var lavet for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og de seks studerende fra Erhvervsakademi Århus i Viby er yderst tilfredse med det høje beløb, og ideerne til næste år vælter frem hos teamet.
"Næste år håber vi, at vi kan holde det i Århus og København, og samtidig vil vi gerne have auktioner, hvor forskellige firmaer byder ind med beløb, så vi kan samle en stor sum penge ind igen," fortæller én af idemagerne bag eventen, Jesper Huldgaard Christensen.

Lillesøster vil af med håret

Hvis det lykkedes for gruppen at få flere firmaer med i projektet, så er den første mini-event til næste år også allerede klar.
"Hvis der er et firma, der næste år vil give 10.000 kroner, så lader min søster sig kronrage."
En enkelt ukendt person, der lod lokkerne falde i Bruuns Galleri, smed 1500 kroner til projektet, og der er ingen tvivl om, at de mange gavmilde mennesker har vakt stor glæde hos hår-teamet.
"Især de mennesker, som selv har haft kræft, gjorde stort indtryk på os. Vi følte virkelig, at vi gjorde en forskel den dag," fortæller Jesper Huldgaard Christensen, der allerede nu glæder sig til næste år, hvor de har planer om at gentage succesen den anden fredag i september, så dagen kan blive en tradition.

null

Publiceret 15 September 2010 06:00