Ida Marie Ehrenreich Bloustrød fra 1.a kan atter smile, efter at hun har fået det bedre med sit knæ.

Ida Marie Ehrenreich Bloustrød fra 1.a kan atter smile, efter at hun har fået det bedre med sit knæ.

Ida fra 1.a:

"Jeg kastede op af smerte"

En gammel knæskade forhindrede Ida i at deltage i klassens introtur

Af
Af Camilla Kjærgaard Olesen

En del af det at starte på gymnasiet er at deltage i alle fælles aktivteterne som for eksempel introtur, men for Ida Marie Ehrenreich Bloustrød i 1.a blev det desværre ikke til så meget fællesskab.
For halvandet år siden blev hun opereret i knæet, hvor hun fik et nyt ledbånd, men desværre for Ida går knæet stadig af led ind imellem. Det skete for hende på klassens introtur til Ry, hvor hun faldt og landede ovenpå sit knæ.
"Jeg kastede op af smerte, og jeg blev nødt til at tage hjem onsdag aften. Det var rigtig rigtig trist at sidde derhjemme med is på knæet, og tænke på, hvor meget jeg gerne ville have været sammen med de andre," fortæller Ida, der atter bevæger sig rundt, men som stadig ikke kan være med til idrætstimerne.
Her har hun siddet på bænken de seneste par gange, men håber at kunne være med i nærmeste fremtid. Og selv om hun var ked af, at hun ikke kunne være med på hele introturen, nåede hun at være med til introfesten og mener selv, at hun er ved at have indhentet det forsømte.

Publiceret 08 September 2010 14:00