Bagerst fra venstre: Sebastian Bagge Knudsen, Marc Jøker Søballe Pedersen, Mads Kristian Andersen, Christoffer Rasmussen, Alexander Frank Lausen, Jacob Hansen, Cecilie Cassøe Hald, Cille Frederikke Bentzen, Christine Holmvang, Maja Selch, Ida Marie Ehrenreich Bloustrød, Sussie Frederikke Kroman Jørgensen, Anja Them, Edaa Kekec, Janice Elisabeth Jensen, Ronja Jøker Jørgensen, GustavJacobsen Wengel, Martin Væhrens Bollerup, Matilde Bugge Nielsen, Marie Sahl-Laursen, Amalie Erichsen Kudsk, Sofie Rudbech Mathisen, Signe Aarø Lindgaard, Heidi Louise Svensson, Maria Pelle Hansen, Emil Istrup Karlsmose, Therese Ibsen og Christina Vejsgaard Koch

Bagerst fra venstre: Sebastian Bagge Knudsen, Marc Jøker Søballe Pedersen, Mads Kristian Andersen, Christoffer Rasmussen, Alexander Frank Lausen, Jacob Hansen, Cecilie Cassøe Hald, Cille Frederikke Bentzen, Christine Holmvang, Maja Selch, Ida Marie Ehrenreich Bloustrød, Sussie Frederikke Kroman Jørgensen, Anja Them, Edaa Kekec, Janice Elisabeth Jensen, Ronja Jøker Jørgensen, GustavJacobsen Wengel, Martin Væhrens Bollerup, Matilde Bugge Nielsen, Marie Sahl-Laursen, Amalie Erichsen Kudsk, Sofie Rudbech Mathisen, Signe Aarø Lindgaard, Heidi Louise Svensson, Maria Pelle Hansen, Emil Istrup Karlsmose, Therese Ibsen og Christina Vejsgaard Koch

Mød alle eleverne fra 1.a på Viby Gymnasium

Lokalavisen præsenterer her alle eleverne i 1.a.

Navn: Marc Jøker Søballe Pedersen
Folkeskole:
Højvangskolen, Stautrup
Bor i: Ormslev
Familieforhold: Mor, far, lillesøster og storebror. Alle bor sammen.
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: Fodbold, spiller i Brabrand og er stor AGF fan.
Fritidsjob: Arbejder i Rema 1000 i Stautrup.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Det er den uddannelse, der åbner for mest, og ikke specificere sig med f.eks økonomi.
Hvorfor Viby Gymnasium: Min bror går der og er rigtig glad for det.
Mine forventninger til de kommende tre år: 3 fede år, afsluttet med en god uddannelse
Min plan efter gymnasiet: Journalisthøjskolen, vil rigtig gerne være sportsjournalist.
Navn: Cecilie Cassøe Hald
Folkeskole: Tranbjerg Skole fra 0. til 9. klasse hvorefter jeg tog et år på Elbæk efterskole.
Bor i: Tranbjerg sammen med min familie.
Familieforhold: Min familie består af mine forældre og min lillebror på 14. Mit forhold til mine forældre er godt, og selvfølgelige skændes man med sin lillebror engang imellem, han kan dog godt være sød nok engang i mellem.
Kæreste: Da Jeg kom på efterskole, fandt jeg min kæreste, som hedder Anders, og vi har nu kommet sammen i 9 måneder.
Fritidsinteresser: Jeg har dyrket meget sport, men er trappet ned med det, da jeg ikke ved, hvordan det kommer til at passe ind i dagligdagen, som bliver fyldt med lektier og arbejde, samt der skal være plads til venner og familie.
Fritidsjob: Lige nu venter jeg svar fra Kvickly, så der kommer muligvis et job ind i dagligdagen.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg ønsker en så bred skolegang som muligt. Jeg har været på brobygning på både STX og HHX, og jeg synes, at skolegangen på HHX er meget ensartet og kedelig.
Hvorfor Viby Gymnasium: Jeg havde oprindelig søgt ind på Marselisborg gymnasium, men kom desværre ikke ind med stor skuffelse. I dag er jeg glad for at gå på Viby Gymnasium og har allerede ændret det tidligere syn, jeg havde af Viby Gymnasium. Jeg synes, det er et godt gymnasium med en positiv tilgang til undervisningen og dagligdagen.
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg forventer, at jeg får 3 gode år med en masse fantastiske mennesker. Jeg håber, at hver dag bliver fuld af sjov og ballade både fra elever og lærere, sådan at undervisningen ikke bliver for kedelig.
Min plan efter gymnasiet: Indtil videre satser jeg på, at jeg skal ud og rejse efter gymnasiet. Jeg vil nemlig rigtig gerne til Australien og New Zealand i et år for at arbejde og få forskellige kulturelle oplevelser samt erfaringer.
Navn: Gustav Wengel
Folkeskole: Skåde Skole
Bor i: Hus? Højbjerg? Min egen verden? Konkrete spørgsmål er en dyd.
Familieforhold: Far og mor skilt.
Kæreste: Nope.
Fritidsinteresser: Kampsport, film, filosofi, prøve at lyde som Oscar Wilde.
Fritidsjob: Hvis man arbejder, er det jo ikke fritid. (Nej)
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Noget skulle jeg vælge.
Hvorfor Viby Gymnasium: Det lå tæt på.
Mine forventninger til de kommende tre år: 365 dage i året. +/- skudår.
Min plan efter gymnasiet: Lottomillionær.

Navn: Marie Sahl-Laursen
Folkeskole: Solbjergskolen fra 0. klasse til og med 9. klasse. Det var jeg rigtig glad for, da jeg havde en rigtig god klasse og en masse gode venner og veninder! I 10. klasse gik jeg på en efterskole, som hedder Brøruphus Efterskole. Det var et fantastisk år, som jeg aldrig vil glemme. Jeg synes, det har været svært at tænke på at skulle starte i skole igen et andet sted efter det. Men jeg synes, at Viby virker som et godt sted, så er sikker på, at det nok skal blive nogle super fede år!
Bor i: Solbjerg, her har jeg altid boet, og jeg synes, det er en lille, hyggelig by, som har været god at vokse op i. Her er stille, roligt, og trygt.
Familieforhold: Jeg bor med min mor, far og storebror. Desuden har vi 3 plejebørn, som er i aflastning hos os nogle dage om ugen, og ca. hver 4. weekend. Det har vi haft, siden jeg var 12, så det er blevet en normal del af min hverdag, og de er mine "reserve søskende."
Kæreste: Jeg har lige fået en kæreste. Det er en, jeg gik på efterskole med. Så det er dejligt!
Fritidsinteresser: Før jeg startede på efterskole, gik jeg til fodbold i nogle år, så startede jeg til dans, og i år har jeg også tænkt måske at starte på noget gymnastik, hvis der er tid til det i den travle hverdag. Der er så meget at se til med venner, skole, kæreste osv.
Fritidsjob: Nej
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg gerne vil arbejde med noget med mennesker, og det giver STX rig mulighed for at kunne i fremtiden.
Hvorfor Viby Gymnasium: Jeg havde faktisk rigtig søgt ind på Marselisborg, men kom så ikke ind. Så nu går jeg på Viby, og det er bestemt heller ikke dårligt, tværtimod. Jeg er meget positivt overrasket. Desuden ligger Viby Gym også tættere på, hvor jeg bor, så jeg ikke behøver at bruge så meget tid på transport. Det er jeg ret glad for.
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg er meget spændt på, hvad der kommer til at ske de næste tre år. Jeg ved ikke helt, hvad mine forventninger er, men det er nok at lære en masse nye mennesker at kende, udvikle mig og få en masse fede oplevelser. Men jeg forventer også, at det bliver nogle hårde år fagligt set, med lektier osv. Men det er også fedt at udfordre sig selv, så man kan lære noget nyt, og blive bedre.
Min plan efter gymnasiet: Jeg regner med, at jeg vil ud at rejse. Men jeg synes, at det ligger langt henne i fremtiden, så jeg synes, det er ret svært at svare på. Jeg ved ikke, hvad jeg vil være, så jeg ved derfor heller ikke hvilken videregående uddannelse, jeg har tænkt mig at tage. Det må tiden vise. Jeg regner med at komme tættere på et svar i løbet af min gymnasietid.

Navn: Signe Aarø Lindgaard
Folkeskole:
Rathlouskolen i Odder.
Bor i: Odder
Familieforhold: Bor sammen med mine forældre og mine to brødre. Min lillebror, Morten, på 13 år og min storebror, Martin, på 18 år. Martin går ligeledes på Viby Gymnasium.
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: I min fritid er jeg mest sammen med venner og familie, shopper, fester, slapper af, løber ture eller arbejder.
Fritidsjob: Jeg har et fritidsjob i Kvickly Odder, derudover passer jeg af og til børn.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg synes, det er et godt grundlag til en senere videreuddannelse. Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg gerne vil, så derfor er det godt, at jeg holder alle muligheder åbne ved at få en bred faglig viden. Men jeg har selvfølgelig også valgt gymnasiet for at forblive social, og lære nogle andre at kende og få et godt forhold til dem.
Hvorfor Viby Gymnasium: Da jeg kommer direkte fra niende klasse, er der mange af mine kammerater, der har valgt at tage et år mere enten på efterskole eller i tiende klasse et andet sted. Så i stedet for at vente et år på dem, ville jeg gerne ud at lære nogle helt nye mennesker at kende. Desuden havde jeg hørt en masse gode ting om gymnasiet fra min storebror.
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg håber egentlig bare på at få tre rigtig gode år på Viby Gymnasium.
Min plan efter gymnasiet: Jeg ved endnu ikke, hvad jeg vil være. Efter gymnasiet vil jeg ud at rejse, opleve verdenen, og få noget erfaring.

Navn: Janice Elisabeth Jensen
Folkeskole: Solbjergskolen
Familieforhold: Jeg bor med min mor og far. Er enebarn.
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: Går meget i fitnesscenter og løber tit, venner, fester
Fritidsjob: Ikke noget pt., men regner med snart at stå i receptionen i et fitnesscenter(Odder)
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Det er den oplagte vej for mig som ungdomsuddannelse. Jeg ved ikke, hvad jeg vil være endnu, men gymnasiet appellerer mest til mig, fordi der er så mange muligheder bagefter, og fagene siger mig mere end f.eks. fagene på hhx.
Hvorfor Viby Gymnasium: Egentlig havde jeg Viby Gymnasium på som 3. prioritet – fordi jeg gerne ville ind på Marselisborg, grundet, at de havde fransk på begynder-niveau, og det ville jeg gerne have. Desværre kom jeg ikke ind og blev derefter skrevet på venteliste. Så nu regner jeg med at gå de 3 år på Viby i stedet. Og indtil videre virker det også rigtig godt.
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg forventer 3 rigtige fede år. Selvom jeg er sikker på, at gymnasiet til tider kan være rigtig hårdt, er jeg sikker på, at både mine klassekammerater og initiativrige folk på skolen nok skal få det hårde slid til at betale sig. Udover det, er der selvfølgelig belønningen i sig selv bare at gennemføre og få studenterhuen på. Det ser jeg virkelig frem til.
Min plan efter gymnasiet: Efter gymnasiet vil jeg gerne have et sabbatår. Jeg vil rigtig gerne ud at rejse – Helst til new York, hvor jeg gerne vil arbejde. Ellers bare have et fri år efter de tre hårde år på gymnasiet. Jeg har ikke bestemt, hvad jeg vil være endnu, men det håber jeg på at finde ud af, inden jeg går ud af gymnasiet.
Navn: Christina Vejsgaard
Folkeskole:
0.-5 kl.: Kolt Skole, 6.-9. kl.: Hasselager Skole
Bor i: Kolt-Hasselager
Familieforhold: Bor med mor, far og 2 mindre brødre (Henrik 13, Nicolai 5)
Kæreste: Single
Fritidsinteresser: Hip Hop / MTV dance, musik/koncerter
Fritidsjob: Nej
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Det har altid været et meget indelysende valg. Når jeg har fotalt det til folk, har de som regel reageret med "selvfølgelig skal du det" eller noget i den stil. Jeg tror, det er så tæt, jeg kan komme på et perfect fit. :)
Hvorfor Viby Gymnasium: De andre steder jeg har været i brobygning/åbent hus virkede bare ikke helt rigtige, og da jeg så kom til åbent hus her var der bare en rigtig god stemning, og de elever og lærere vi mødte virkede åbne og glade, så der skulle ikke meget til, før jeg bestemte mig.
Mine forventinger til de kommende 3 år: Jeg forventer 3 rigtig gode år, med en masse gode, nye og spændene oplevelser og fantastiske nye mennesker, men sikkert også en masse hårdt arbejde.
Min plan efter gymnasiet: En plan vil jeg ikke ligefrem kalde det, men den store drøm lige i øjeblikket er at studere til journalist i udlandet - London står allerøverst på ønskelisten.

Navn: Maja Selch
Folkeskole: Hasselager Skole
Bor i: Hasselager og Tranbjerg.
Familieforhold: Mine forældre er skilt, så bor skiftevis ved dem. Jeg har en lillesøster, to papsøskende og en papmor.
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: Har danset hip hop i 3-4 år.
Fritidsjob: Jeg arbejder i restauranten i Racehall.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Det giver en masse fremtidmuligheder inden for uddannelse.
Hvorfor Viby Gymnasium: Jeg havde hørt en masse positivt om Viby, og syntes også selv, det virkede som et godt gymnasium. Det er også det, som geografisk ligger tættest på mit hjem.
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg håber på tre sjove, lærerige og spændende år i selskab med nogle søde mennesker!
Min plan efter gymnasiet: Regner med at komme ud at rejse f.eks. til Australien.

Navn: Christine Holmvang - Men er hele mit liv kun blevet kaldt Stinne.
Folkeskole: Jeg har gået på Kragelund, som ligger i Højbjerg. Jeg gik på Kragelundskolen fra 0. til 9. klasse. I 10. klasse tog jeg på efterskole HMI i Hou, som er baseret på idræt.
Bor i: Jeg har boet i Højbjerg med mor hele mit liv, men har i et par år boet i Vejlby/Risskov med min far. Men da jeg helt klart har boet mest hos min mor, har jeg haft fast bopæl i Højbjerg. I dag bor min far på den anden side af Oddervej, altså i Skåde.
Familieforhold: Jeg har et meget tæt forhold til min familie. Mine forældre blev skilt da jeg var lille, så i dag har jeg 2 fantastiske reserveforældre og 3 dejlige halv søskende, som jeg er meget glade for. Da de blev skilt, da jeg var meget lille, kan jeg ikke huske, hvordan det var, da de var sammen, så jeg sammenligner ikke, og er derfor bare meget taknemmelig for alt det gode, der er kommet ud af det.
Kæreste: Jeg har haft en kæreste siden 8. klasse i folkeskolen, ved navn Jacob. Vi har holdt sammen ligesiden, og jeg er sikker på, det vil vare ved længe endnu - Det jo ikke alle, der klare at være væk fra hinanden i et år på grund af efterskole. Jeg er super glad for ham, og det vi har sammen. Vi har til oktober været sammen i 3 år.
Fritidsinteresser: I min fritid er jeg sammen med mine veninder og venner og kæresten. Jeg spiller også fodbold i If Lyseng, som også ligger i Højbjerg. Ellers hygger jeg med familien :)
Fritidsjob: Nej
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg vil gerne have en uddannelse, som jeg kan bruge til lidt af hvert.
Hvorfor Viby Gymnasium: Jeg havde rigtigt søgt ind på Marselisborg Gymnasium inde i midtbyen, da de fleste af mine venner går der, og det ligger tættest på mig. Men kom ikke på min ønskede linje, og så valgte jeg at tage på Viby. Linjen er det vigtigste, da det trods alt er det jeg skal beskæftige mig med de næste 3 år. Er sikker på, at jeg nok skal få mig mindst ligeså gode venner her på Viby, som jeg har på Marselisborg. Kan allerede nu mærke, der er rigtigt mange søde mennesker i min nye klasse!
Mine forventninger til de kommende tre år: Det, jeg forventer at få ud af de her 3 år, er, at få en bredere almen viden. Få venner for livet, og i det hele taget bare gennemføre det!
Min plan efter gymnasiet: Jeg ved endnu ikke helt, hvad jeg vil foretage mig efter gymnasiet. Har en ide om, at jeg skal have med mennesker at gøre, og ikke sidde på et kontor dagen lang. Jeg vil gerne have med unge at gøre i fremtiden, så evt. folkeskolelære, efterskolelære eller måske psyklolog.

Navn: Amalie Erichsen Kudsk
Folkeskole: Fra 0. til midt i 7. Rathlouskolen og fra midt i 7. til og med 9. på Tranbjergskole.
Bor i: Tranbjerg
Familieforhold: Mor, Trine. Far, Claus. Lillesøster (13 år), Cæcilie. Lillesøster (5 snart 6 år), Regitze Maria. Jeg har også en islandskfårehund. Hun hedder Askja. Min mor og jeg har 2 islandskeheste, som hedder Stigandi og Sandra. Og så har vi en kat, der hedder Pjævs.
Kæreste: Nej, single
Fritidsinteresser: Jeg har min egen islandske hest. Det er en hoppe, og hun hedder Sandra. Jeg ridder hende stortset hver dag, ud over når hun lige skal have en fridag. Så hende bruger jeg meget tid på. Ellers arbejder jeg og er sammen med mine veninder i min fritid.
Fritidsjob: Jeg arbejder med islandskeheste og storheste, hvis der er nogen i træning, hvor jeg blandt andet fodre og træner dem.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg ikke helt, hvilket job jeg godt kunne tænke mig at uddanne mig til, når jeg bliver færdig på gymnasiet, og håber, at de tre år på Viby Gymnasium kan give mig tid til at finde, noget som, jeg synes, virker spændende. Og fordi jeg følte mig klar til at komme videre.
Hvorfor Viby Gymnasium: Da jeg bor i Tranbjerg, er der cykelafstand til Viby gym. Hvilket er en stor fordel. Og så har jeg kun hørt godt om Viby gym. Så jeg tænkte, at det ville være fedt at gå der.
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg forventer at lære en masse i de forskellige fag og måske komme lidt tættere på en idé om, hvad jeg vil i min videre uddannelse.
Min plan efter gymnasiet: Jeg tænker, at jeg tager et sabbat år efter 3.g, hvor jeg måske vil ud og rejse i et par måneder.
Navn: Ronja Jøker Jørgensen
Folkeskole:
Hasselager Skole
Bor i: Hasselager
Familieforhold: Mor, far, storebror 19 år
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: Ikke noget specielt, dyrker fitness :)
Fritidsjob: På en shell-7elleven tank
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Det følte jeg var det rigtige
Hvorfor Viby Gymnasium: Havde hørt meget godt om det og det lå geografisk godt :)
Mine forventninger til de kommende tre år: At jeg finder ud af, hvilken retning jeg vil videreuddanne mig i
Min plan efter gymnasiet: Vil rigtig gerne ud at rejse, måske Jorden rundt. Måske arbejde og spare penge op til det først :)

Navn: Anja Them Simonsen.
Folkeskole:
Sankt Knuds Skole
Bor i: I en dejlig lejelighed i Holme
Familieforhold: Bor sammen med min mor og far. Jeg har også 2 ældre søskende på 22 og 24 år. Inden jeg startede på Viby Gymnasium gik jeg på en kristen, katolsk privatskole, som hedder Sankt Knuds Skole, der har jeg haft mange gode oplevelser, og jeg håber, at jeg får lige så mange på Viby Gymnasium:)
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: I min fritid går jeg til fitness og er sammen med mine venner og veninder.
Fritidsjob: Når jeg ikke er sammen med veninderne eller er til fitness, arbejder jeg i en børnehave, hvor jeg hjælper pædagogerne med nogle af de praktiske ting f.eks. at rydde op i puderummet.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg trængte til at komme lidt væk fra byen, og samtidig ligger det tæt på mit hjem.
Hvorfor Viby Gymnasium: Viby Gymnasium var min anden prioritet, da jeg søgte ind. Jeg havde håbet, at jeg ville komme ind på Marselisborg Gymnasium, fordi mange af mine venner startede der. Indtil videre er glad for, at jeg kom ind på Viby Gymnasium, da jeg har lært en masse nye mennesker at kende. Så selvom at jeg var ked af, at jeg ikke kom ind på Marselisborg, er jeg glad for at være startet på Viby Gymnasium.
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg har selvfølgelig nogle forventninger til de næste tre år. Jeg vil gerne lære en masse engelsk og en masse i samfundsfag, og til sidst få et rigtig godt gennemsnit. Men jeg vil også bare gerne have tre helt fantastiske år, som jeg vil se tilbage på med stor glæde.
Min plan efter gymnasiet: Når jeg om tre er færdig, vil jeg gerne ud rejse, måske til USA eller Canada.
Navn: Matilde Bugge Nielsen
Folkeskole:
Solbjergskolen
Bor i: Ravnholt, lidt nord for solbjerg
Familieforhold: Jeg bor sammen med begge mine forældre, moster, onkel og 3 fætre + min storebror og storesøster er flyttet hjemmefra.
Kæreste: Nej jeg er single
Fritidsinteresser: Har spillet meget fodbold, og er gymnastik-instruktør og regner med, at jeg selv skal starte til springgymnastik igen i år.
Fritidsjob: Passer børn, og står i bageren i Kvickly tranbjerg
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg ikke var helt sikker på, hvad jeg vil efter, og på gymnasiet har man mange muligheder bagefter.
Hvorfor Viby Gymnasium: Fordi det er det, der ligger tættest på, og jeg kender en del der går der.
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg forventer bare, at jeg får 3 fede år, med en masse nye venskaber og en masse hygge. Og så forventer jeg selvfølgelig også, at jeg bliver lidt mere sikker på, hvad jeg vil bagefter.
Min plan efter gymnasiet: Efter gymnasiet skal nok tjene lidt penge, og så vil jeg ud at rejse, og derefter tager jeg det nok lidt som det kommer.

Navn: Sofie Mathisen
Folkeskole: Grønløkkeskolen fra 0.- 9. klasse.
Bor i: Jeg bor i Tranbjerg
Familieforhold: Bor sammen med mine forældre, min lillesøster, vores kat og vores hund. Min far er bygningsingeniør og min mor er kundechef i en bank.
Kæreste: Jeg har ingen kæreste.
Fritidsinteresser: I min fritid bruger jeg meget tid på at spille tennis, løbe ture med min søster, og så skal jeg starte til kickboxing med en veninde til efteråret. Jeg har også en blog, som jeg opdatere, så ofte jeg kan komme til det. Jeg bruger den som en slags dagbog, mest fordi det er sjovt at kigge tilbage, men også fordi det er fedt at dele sine daglige op- og nedture med nogen. Ellers nyder jeg også at være sammen med mine dejlige veninder. Vi tager på shoppingture, hygge derhjemme og holder pige-aftener med nattøj, dyner, god mad og dvd'er. Faktisk nyder jeg også at sidde derhjemme på en trist og grå søndag, med et tæppe og en spændende krimi.
Fritidsjob: Jeg skal til efteråret være hjælpeinstruktør på et springlegshold for børn på 5-6 år. Jeg er også hjælpetræner til tennis i AIA om sommeren, ellers har jeg ikke et fritidsjob, men jeg vil meget gerne snart finde et.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg stadig er meget usikker på, hvad jeg gerne vil være. Derfor synes jeg gymnasiet var det rigtige for mig, fordi det vil give mig en del muligheder i fremtiden. Mine drømme og ambitioner har ændret sig en del igennem mit liv, og lige nu ved jeg ikke rigtigt, hvad jeg drømmer om karriere-mæssigt. Jeg kan rigtig godt lide at skrive, og forsøge at få mine tanker ned på papir, når jeg føler mig inspireret. Jeg synes også, det kunne være spændende at være advokat og kæmpe for en sag. Om det bliver det ene, det andet eller noget helt tredje kan kun tiden vise. Det er alt i alt bare vigtigt for mig, at lave noget jeg brænder for.
Hvorfor Viby Gymnasium: Jeg havde egentlig søgt ind på Marselisborg gymnasium, men der var ikke plads, så jeg røg ind på min anden prioritet, Viby Gymnasium. Mine forventninger til de næste tre år er, at møde en masse nye mennesker, lære noget nyt, blive fagligt udfordret, lære mine svagheder og stærke sider bedre at kende, udvikle mig og få nogle fede oplevelser sammen med min klasse.
Min plan efter gymnasiet: Efter de tre år på gymnasiet vil jeg tage et sabbat år, hvor jeg vil rejse i nogle måneder og opleve nogle anderledes kulturer. Derefter vil jeg gerne læse lidt i udlandet. Jeg har den opfattelse, at man aldrig skal tænke tilbage på sit liv og tænke, hvad nu hvis? Det er bedre at fortryde noget man har gjort, end at fortryde det man ikke fik gjort...
Navn: Sebastian Bagge Knudsen
Folkeskole:
Højvangskolen
Bor i: Stautrup
Familieforhold: Mor, far og en storesøster på 22.
Kæreste: Ja
Fritidsinteresser: Fodbold og fitness
Fritidsjob: Ja
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Linjen passer bedst til mine interesser
Hvorfor Viby Gymnasium: Ligger tættest på..
Mine forventninger til de kommende tre år: Tre fede år med nye venner, men samtidig også tre hårde år i forhold til lektier
Min plan efter gymnasiet: Et eller to år hvor jeg skal ud og rejse, og så har jeg tænkt mig at søge ind på journalisthøjskolen.

Navn: Jacob Hansen
Folkeskole: Tranbjerg Skole
Bor i: Tranbjerg
Familieforhold: Har en lillesøster og en storebror, samt en mor og far. Vi bor alle sammen
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: Håndbold på højeste plan.
Fritidsjob: Nej, har ikke tid på grund af håndbolden.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Det åbner mange muligheder, og jeg synes det så bedre ud end HHX.
Hvorfor Viby Gymnasium: Fordi det ligger tættest på min by.
Mine forventninger til de kommende tre år: Håber på 3 rigtig fede år, med nye mennesker og lektier.
Min plan efter gymnasiet: Ved jeg ikke endnu.

Navn: Alexander Lausen
Folkeskole: Forældreskolen Århus
Bor i: Et dejligt hus i Højbjerg
Familieforhold: Jeg har en storebror, lillesøster, far og mor, og vi bor allesammen sammen.
Kæreste: Ja, på 9. måned.
Fritidsinteresser: Fodbold.
Fritidsjob: Ja (Føtex Holme)
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Det var det, jeg fandt mest spændende, og jeg kunne ikke rigtigt lide hverken HHX eller HTX.
Hvorfor Viby Gymnasium: Fordi jeg har hørt en masse godt om stedet, og fordi det ligger tæt på min bopæl.
Mine forventninger til de kommende tre år: Tre hårde år, med masser af lektier og en masse nye venner. Jeg ser frem til de kommende oplevelser på gymnasiet.
Min plan efter gymnasiet: Jeg har altid gerne villet være politibetjent, så den drøm jagter jeg.

Navn: Cille Frederikke Bentzen
Folkeskole: Solbjergskolen 2000-2010
Bor i: Solbjerg.
Familieforhold: Bor med min mor Hanna, far Jan, storebror Mick på 20 og min hund Fiffi.
Kæreste: Nej desværre :)
Fritidsinteresser: Jeg spiller håndbold i AGF, hvor jeg træner 3 gange om ugen og spiller kampe i weekenderne. Det bruger jeg rigtig meget af min fritid på, så har lidt travlt, men det kan jeg nu godt lide :)
Fritidsjob: Arbejder i Telekæden i Bruuns Galleri 1 gang om ugen.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg søgte faktisk ind på Marselisborg gymnasium, men kom så ind på Viby i stedet, og det er jeg rigtig glad for nu.
Hvorfor Viby Gymnasium: Der er dejligt nemt til skole, og jeg har kun hørt godt om gymnasiet! Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg tror, det bliver hårdt, men også super spændende og lærerigt. Håber også, vi får et godt sammenhold i klassen.
Min plan efter gymnasiet: Jeg vil nok læse videre, evt. til psykolog eller noget journalistik.

Navn: Martin Væhrens Bollerup
Folkeskole:
Jeg gik på Søndervangskolen før jeg begyndte på gym (har gået der fra 0 til niende klasse)
Bor i: Jeg bor i Århus, Viby J - og har boet der siden jeg blev født (er 16 år - 17 til januar)
Kæreste: Jeg har en kæreste, der bor på fyn, godt nok et langdistance forhold, men har på fredag været sammen med hende i 8 måneder.
Fritidsinteresser: I min fritid holder jeg blandt andet af, at spille fodbold med vennerne, slappe af med vennerne - bare slappe godt af ;-)
Fritidsjob: Jeg har lige i øjeblikket et fritidsjob i Bauhaus i viby, hvor jeg har arbejdet siden januar.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg har valgt, at starte på gym, da det ligesom giver en bedre basis for at kunne komme videre med uddannelsen efter - man har altid noget at falde tilbage på, hvis det endelig skulle gå galt (hvilket jeg da ikke håber, det gør) - det er i det hele taget også bare godt at have en gymnasial uddannelse med sig, hvadend man nu skal efter.
Hvorfor Viby Gymnasium: Grunden til, at jeg har valgt Viby Gymnasium, er selvfølgelig først og fremmest, at det ligger så tæt som det nu overhovedet kan på, hvor jeg bor. Dernæst fordi jeg havde en storebror, der sluttede dernede for godt 2 år siden - han anbefaldede det kraftigt - Og sidst, STX er den gymnasiale uddannelse der er mest noget for mig.
Mine forventninger til de kommende tre år: Mine forventninger til de kommende 3 år er selvfølgelig, at alt kommer til at gå vel. At det bliver 3 gode år på gym med nye venner - at jeg kommer til at klare eksaminerne, som jeg skal, og at jeg kommer ud med et godt snit :-)
Min plan efter gymnasiet: Lige pt, har jeg ingen rigtige planer for, hvad jeg skal efter gymnasiet. En ting er dog sikkert, jeg skal ikke have mig et sabbatår - jeg skal finde ud af hvilket uddannelse, eller hvad jeg skal i gang med lige efterfølgende. :-)

Navn: Heidi Louise Svensson (Bruger Louise)
Folkeskole:
Grønløkkeskolen
Bor i: Er vokset op i Tranbjerg et par km. syd for Viby.
Familieforhold: Jeg er enebarn, og bor med begge mine forældre i et dejligt hus midt i Tranbjerg. Min far er kaptajn på Mols - Linien og min mor går hjemme og pusse nusser om os. (;
Kæreste: Jeg har ikke en kæreste.
Fritidsinteresser: Spiller en del tennis, og har et hold på AIA jeg træner i springleg. (4-6 år), og så ELSKER jeg at blogge. Har min egen blog på Blogspot, om ALT hvad mit hjerte begærer. Fra den nyeste mode, til hvor meget jeg hader kø. Og så er jeg selvfølgelig meget glad for alle mine fantastiske venner, som jeg tit er sammen med. Og så ELSKER jeg at fotografere. (;
Jeg arbejdede for 2 år siden i Superbest, men den lukkede. Og så arbejede jeg et år, i M-WEAR i Vib ycentret, en helt vildt fantastisk rejse af nye mennesker, gode oplevelser, og så har jeg vel også lært lidt mere om mode. (;
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg vil ikke stå uden ungdomsuddannelse, og fordi jeg ikke er helt sikker på, hvad jeg vil være, og læse efter gym, så er det meget godt, at have flere muligheder at falde tilbage på.
Hvorfor Viby Gymnasium: Jeg havde først søgt Marselisborg gym, men kom desværre ikke ind, så kom på Viby istedet for. Og faktisk er jeg ret glad for det.
Mine forventninger til de kommende tre år: Mine forventninger er selvfølgelig, at jeg klarer det. Men hvem ved? Der kan ske meget, og så selvfølgelig, at jeg får mere basal - og bedre viden om de fag jeg har. Især samfundsfag og engelsk.
Min plan efter gymnasiet: Min plan efter gym er, at jeg skal et år ned at bo ved min familie i Australien, og arbejde og opleve deres kultur, og bare komme lidt væk fra alting. Så efter det, kunne jeg rigtig godt tænke mig, enten at blive fotograf eller noget med PR. Måske modeassistent. Det kunne være en drøm.

Navn : Maria Pelle Hansen
Folkeskole: Grønløkkeskolen
Bor i: Tranbjerg
Familieforhold: Enebarn
Kæreste: nej
Fritidsinteresser: Jeg spiller håndbold i AIA Tranbjerg, derudover bruger jeg tid med min famille og mine venner.
Fritidsjob: Nej
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg har aldrig rigtig været i tvivl om, at min hue skulle være rød. Jeg har altid været meget boglig, og da andre gymnasiale uddannelser ikke rigtig sagde mig noget, og jeg desuden heller ikke ved, hvad jeg vil efterfølgende. Er jeg overbevist om, at STX er den rette vej for mig.
Hvorfor Viby Gymnasium: Jeg valgte Viby, fordi jeg, da jeg var på brobygning der, fik et indtryk af, at det var et rart sted at være. Derudover er gymnasiet placeret godt, ift. hvor jeg bor.
Mine forventninger til de kommende tre år: Jeg ser frem til tre år, hvori jeg foruden forhåbentligt at blive klogere, vil lære en masse nye mennesker at kende, lære en hel del om mig som person og så selvfølgeligt have det sjovt!
Min plan efter gymnasiet: Hvad jeg skal efter gymnasiet, ved jeg ikke endnu. Det håber jeg, at jeg bliver afklaret omkring inden for de næste tre år. Men jeg forventer, at jeg vil læse videre, hvad er bare ikk på plads endnu.
Navn: Ida Marie Ehrenreich Bloustrød
Folkeskole: Jeg har gået på Skanderborg Realskole fra 1. til 8., men de sidste 2 år (8. og 9. klasse) har jeg gået på Billeshave Efterskole.
Bor i: Jeg bor i Skanderborg
Familieforhold: Jeg bor sammen med mine forældre Gityte og Erik, og min yngste storebor Bjarke. Min ældste storebror, Christian bor i Århus. Jeg er super glad for min familie, og jeg elsker at bruge tid sammen med dem.
Kæreste: Ehm, ja jeg har en kæreste. Vi har snart været sammen i 3 måneder, og jeg mødte ham på min efterskole, desværre bor han i Odense.
Fritidsinteresser: Mine interesser er musik, dans og skuespil, hvilket også var mit linjefag på min efterskole. Jeg elsker bare at synge og danse, selv om andre folk til tider kan synes, det er larmende og stressende :). Jeg bruger også meget tid sammen med mine dejlige venner og veninder og selvfølgelig min søde kæreste. Og så har jeg bare den sødeste lille hund, der hedder Lotte.
Fritidsjob: Jeg har desværre ikke noget job lige for tiden, men jeg leder. Jeg vil nemlig gerne finde noget, som interesserer mig, som børnepasning eller noget derhen af.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg gerne vil søge nogle nye udfordringer, og så vil jeg gerne bliver klogere, men kan jo aldrig blive for klog :) Desuden vil jeg heller ikke stå uden ungdomsuddannelse, jeg ved ikke helt, hvad jeg vil efter gym, men det er altid godt at have noget at falde tilbage på.
Hvorfor Viby Gymnasium: Jeg havde faktisk valgt Marselisborg Gymnasium, men der kom jeg desværre ikke ind. Men jeg er da alligevel lidt glad for, at jeg kom ind her på Viby i stedet, for jeg er kommet ind i en rigtig dejlige klasse med en masse søde mennesker.
Mine forventninger til de kommende tre år: Mine forventninger er selvfølgelig, som sagt, at blive klogere, men det er ikke alt, der betyder noget for mig. Også få nogle nye venner og et godt fællesskab, synes jeg er vigtigt, og har jeg forventninger om.
Min plan efter gymnasiet: Som sagt ved jeg ikke rigtig, hvad jeg vil. Men jeg er meget vild med mode, og har altid drømt om en karriere inden for det. Jeg elsker at arbejde med layouts og billeder, og jeg har længe overvejet at tage til New York efter gym.
Navn: Christoffer Rasmussen
Folkeskole:
Grønløkkeskolen
Bor i: Tranbjerg
Fritidsinteresser: Har spillet guitar i tre år og kører på fjerde nu, dog interesserer fodbold mig også en stor del. Jeg bruger også en stor del af min tid på vennerne.
Fritidsjob: Jeg har et fritidsjob som opfylder i den lokale Kvickley.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg føler mig klar til at tage udfordringen op og møde nye mennesker.
Hvorfor Viby Gymnasium: Fordi det lå i omegnen, og jeg vidste det var et godt sted.
Mine forventninger til de kommende tre år: Det bliver nok de tre hårdeste år af mit liv, men samtidig nok også nogle af de bedste.
Min plan efter Gymnasiet: Jeg tror, jeg vil tage et sabbatår, hvor jeg arbejder, og derefter vil jeg muligvis tage ud og rejse.
Navn: Mads Kristian Andersen
Folkeskole: Hasselager Skole
Bor i: Hasselager
Familieforhold: Enebarn. Mine forældre bor sammen.
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: Hund, venner, historie.
Fritidsjob: Nej
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg følte mig klar til det
Hvorfor Viby Gymnasium: Fordi jeg havde hørt gode ting om det, og fordi det er tæt på min bopæl
Mine forventninger til de kommende tre år: At få tre gode år, at lave oceaner af lektiker og få nogle gode venner.
Min plan efter gymnasiet: Er at komme på universitetet

Navn: Sussie Frederikke Kroman Jørgensen
Folkeskole: Nordjyllandsidræts Efterskole Stidsholt 07/08
Bor i: Odder
Familieforhold: Mor og tvillingesøster
Kæreste: Ja
Fritidsinteresser: Rugby, venner, og kæreste
Fritidsjob: Nej
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg gerne vil være hospitalslæge
Hvorfor Viby Gymnasium: Fordi jeg gerne ville prøve noget udenfor Odder og møde nye mennesker
Mine forventninger til de kommende tre år: Udfordringer, udvidet forståelse for flere fag.
Min plan efter gymnasiet: Videre med uddannelse
Navn: Therese Ibsen
Folkeskole:
Åby Skole
Bor i: Åbyhøj og Mårslet
Familieforhold: Bor en uge på skift hos mor i Mårslet og far i Åbyhøj. Har en storesøster og en lillebror.
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: Sang og musik. Jeg synger i et studie i Århus N, og ellers kan jeg godt lide at hygge
Fritidsjob: Bowl'n fun i Viby
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg har altid gerne ville på gymnasiet. Jeg synes, det er her der er flest muligheder for fremtiden.
Hvorfor Viby Gymnasium: Det ligger godt for min bobæl, og jeg har hørt meget godt om det. Jeg synes, det er meget multikulturelt, og det kan jeg godt lide. Samtidig havde de den linje, jeg gerne ville på, og det var vigtigt for mig.
Min plan efter gymnasiet: Et sabbatår, hvor jeg det første halve år vil tjene penge og så til Afrika det sidste halve år. Men jeg vil gerne have noget med events at gøre i fremtiden.
Navn: Edaa Kekec
Folkeskole:
Søndervangskolen
Bor i: Viby
Kæreste: Nej
Fritidsinteresser: musik, dans, familie og venner
Fritidsjob: Nope
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Jeg vil gerne være politibetjent, og jeg har set, at noget af optagelsesprøven er meget samfundsbaseret, så jeg har valgt den samfundsfaglige retning.
Hvorfor Viby Gymnasium: Jeg havde egentlig valgt Langkær Gymnasium, men jeg fik at vide, at jeg først kunne skifte efter grundforløbet, da det var Viby Gym. jeg var til optagelsesprøve på, men nu regner jeg med at blive på Viby Gym. Men jeg er stadig lidt forvirret omkring det.
Min plan efter gymnasiet: Jeg vil gerne i militæret, for jeg kan godt lide udfordringer og udendørs-ting. Derefter regner jeg med at arbejde, for jeg kan først søge indtil politiet, når jeg er fyldt 21.

Navn: Emil Istrup Karlsmose
Folkeskole:
Tranbjerg Skole 7 år (børnehaveklasse samt 1.-6.), Forældreskolen 3 år (7.-9.)
Bor i: Tranbjerg
Familieforhold: Bor sammen med forældre og 2 yngre søskende af hvert sit køn.
Kæreste: For øjeblikket ikke i noget fast romantisk forhold.
Fritidsinteresser: Kunst, litteratur, musik, mode, indretning, men først og fremmest debatter (piger er heller ikke værst).
Fritidsjob: For øjeblikket ikke i arbejde.
Jeg har valgt gymnasiet fordi: Alle forventer, at man vælger gymnasiet, og dem ville jeg ikke skuffe. I øvrigt ville jeg forsøge at gøre min uddannelsestid så kort som muligt imod et eller andet.
Hvorfor Viby Gymnasium: Det var tættest på, og desuden havde det nyere bygninger end alternativerne.
Mine forventninger til de kommende tre år: Socialt liv af platonisk karakter. Socialt liv af ikke-platonisk karakter. En hue.
Min plan efter gymnasiet: Jeg vil have min hue, og se hvad jeg kan bruge den til (det kunne være sjovt at blive forfatter, så lærer man at lyve endnu mere overbevisende på skrift).

null

Publiceret 26 August 2010 15:00