Lene Lauridsen har været hele 25 år hos Danisco Brabrand.

Lene Lauridsen har været hele 25 år hos Danisco Brabrand.

Lene Lauridsen kan fejre 25 års jubilæum i Danisco

Laborant Lene Lauridsen har søndag 1. august 25 års jubilæum hos Danisco Brabrand

Af
Af Christina S. Johansen

Lene Lauridsen fra Risskov, der arbejder i analyseafdelingen for den del af Danisco, der fremstiller ingredienser til fødevareindustrien, har 1. august været ansat hos Danisco Brabrand i 25 år. Hun er faktisk udlært på virksomheden.
Lene Lauridsen er som laborant beskæftiget med væskekromatografi. Det er analytisk kemi, som anvendes til at måle mængden af de enkelte komponenter, enten når Danisco udvikler nye ingredienser, eller hvis der skal følges op på en reklamation.
"Vi bruger yderst avanceret og kostbart udstyr, og det var skelsættende i min faglige udvikling, da jeg for 12 år siden fik til opgave at indkøre et nyt apparatur. Det var både en udfordring og et skulderklap, hvilket er ganske kendetegnende for arbejdspladsen. Du får hele tiden udfordringer, og der vises tillid til dig," siger Lene Lauridsen.

Lene er en "slow traveller"

Fritiden hjemme i Risskov bruges blandt andet på løbetræning – en interesse Lene Lauridsen har fået gennem sportsforeningen hos Danisco Brabrand. For seks år siden var hun komplet nybegynder – nu gennemfører hun en halvmaraton pænt under de to timer.
Mere afslappet er det, når hun og manden holder ferie. Lene Lauridsen betegner sig som en "slow traveller", som foretrækker tog frem for fly og vandresko frem for bil. Sidst i august skal parret på vandretur til Sächsische Schweiz sydøst for Dresden i Tyskland.
Jubilæet fejres den 10. august hos Danisco Brabrand.

Publiceret 30 July 2010 08:45