Niels Jørgen Højsgaard har 40 års jubilæum.

Niels Jørgen Højsgaard har 40 års jubilæum.

Årets Åbyhøjer 2009 har 40 års jubilæum

Niels Jørgen Højsgaard, der sidste år blev kåret som Årets Åbyhøjer, kan 1. august fejre 40 års jubilæum indenfor bankverdenen

Af
Af Christina S. Johansen

Første august 1970 startede Niels Jørgen Højsgaard, der var Årets Åbyhøjer 2009, ud som elev i Handelsbankens Hasle-afdeling. Det betyder, at han 1. august i år kan fejre 40 års jubilæum i det, der siden er blevet til Danske Bank.
Niels Jørgen Højsgaard har siden starten i Hasle været i forskellige afdelinger primært i Århus-området, og i 1987 blev han bankbestyrer i afdelingen i Hørning.
Fra 1. april 1990 - fem dage før Den Danske Bank, Handelsbanken og Provinsbanken fusionerede og blev til Danske Bank - blev Niels Jørgen Højsgaard bankbestyrer i Handelsbankens afdeling i Åbyhøj, og da de to Åbyhøj-afdelinger Provinsbanken og Handelsbanken så blev lagt sammen i 1992, fortsatte han i sit nuværende job som stedfortræder.
Privat er Niels Jørgen Højsgaard et stort familiemenneske, hvor børnebørnene på fem og syv år er i høj fokus. Derudover bruger han megen tid på foreningsarbejde i Aabyhøj Håndværker- og Handelsstandsforening samt Åbyhøj Fællesråd. Han har stået bag både Torvedag og Sct. Hans-arrangementer i Åbyhøj og kan altså desuden smykke sig med titlen som "Årets Åbyhøjer 2009".
Jubilæet fejres med reception i Danske Banks Åbyhøj-afdeling fredag 13. august fra klokken 13.00 til 15.00.

Publiceret 29 July 2010 06:00